Skip to main content
  • 15.12.2014.

Psycordia pomiče granice riječke psytrance scene

U subotu 20. prosinca Psycordia u Crkvi odrađuje ovogodišnje izdanje "Awakening 2014" Psytrance partyja.

Piše: 


Treći po redu i posljednji "Awakening" u ovom ciklusu riječkoj publici predstaviti će "TesseracTstudio", svjetski priznatu izdavačku kuću iz Srbije koja se kvalitetnim prepoznatljivim zvukom i sve većim brojem iznimno talentiranih, sposobnih i maštovitih artista u samo nekoliko godina postojanja probila u sam vrh svjetske progressive scene.

Kao headliner i glavni predstavnik TesseracTstudia iz Srbije u Rijeku stiže čovjek kojeg je posljednje vrijeme teško uloviti, Zyce (solo projekt Nikole Kozića, suosnivača TesseracTstudia) u pratnji projekata; Vertex (suradnja Nikole Kozića -aka Zyce- i Slobodana Gačeše -aka DJ Merlin- i Hardy.Veles (solo projekt Gorana Grubića). Live-act ekipu iz Srbije pratit će domaći DJ-i; Alen, Radical Fusion, Psy Element, te New Format. Za UV dekoracije i vizualizacije i ovaj će se put pobrinuti Marsroom i VJ Zeko-Ns iz Pule. Cijena ulaznice je 50 kn.

Organizator, projekt Psycordia, kao i proteklih godina napornim radom, velikim entuzijazmom i fokusiranošću ukazuje na sve višu notu ozbiljnosti i profesionalnosti nastavljajući pomicati granice riječke Psytrance scene, te publici nuditi još kvalitetnije detaljno razrađene partyje sa stranim gostovanjima. Psycordia najavljuje već i sljedeći veliki party "Hyperdimension" za ožujak 2015. kada u Rijeku ponovno iz Srbije dolaze slijedeća tri poznata psytrance projekta; Sonic Entity, Manmachine i Imaginarium.
{youtube}iAH04PolrFc{/youtube}

Nagradna igra!
Nagrađujemo dvoje sa 1 ulaznicom, a u komentaru ispod članka napišite barem jednog aktera Awakening 2014 partija. Dobitnike objavljujemo u petak do 14h.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2