Skip to main content
  • alt

Pure Underground se vraća s Miss Soulfly

Nakon što je ljeto sa sobom donijelo orijentaciju na tech-house zvuk Pure Underground se vraća temeljima partijem u riječkoj Crkvi.

 
Kako bi partijaneri svoja preplanula tijela mogli tresti do sitnih sati po mračnim podijima i otvorenim terasama zvuk je bio ponešto dugačiji ali ako ste molili nebesa za nešto oštriju vibraciju Crkva će vam tu molitvu uslišati.
 
Pure Underground će ovoga puta ugostiti jednu DJ damu, Miss Soulfly. Od 2006. do danas ona radi na svom snu i vrti majstorske setove za sve zaljubljenike. Ova riječanka, članica "Spirit" organizacije, osvajateljica 3. mjesta na "kRik" DJ natjecanju, diplomirana audio inžinjerka i internacionalna DJ-ica 25. listopada stat će iza pulta u Crkvi i pokazati vam kako se to radi.

alt

 
Marina Karamarko je dokazala svoju vještinu pobjedom na Burn Residency koji joj je otvorio internacionalna prostranstva i lokalni i regionalni nastupi dobivaju aneks u obliku internacionalnih gostovanja u Velikoj Britaniiji, Španjolskoj, Ibizi, u New yorku…
 
Miss Soulfly neće u Crkvi naredne subote pretsjedati pultom sama. Podršku će joj pružiti mladi riječanin DJ Claus Cottini, suradnik na " Underground Rijeka" projektu i ljubitelj techno i tech-house glazbe, DJ Labozz kao i Ronnie M, mladi momak koji donosi novi svježi glazbeni vjetar na riječku scenu.
 
Dođite nema jer: " Crkva je umjetnost, kreacija, sadašnjost, budućnost, osmjeh, revolucija i evolucija. Crkva je mir, ljubav, jedinstvo i poštovanje". pa ako je ikoja od ovih stvari baš vaš broj, ne vidimo razloga da nam se ne pridružite zateknete li se u Rijeci. Za samo jedan osmjeh u komentaru možete osvojiti 2×1 kartu za prvi Pure Underground hladnije nam polovice godine. Do tada vas, dragi naši ostavljamo sa službenim trailerom da malo potakne sokove. Uživajte nam.
{youtube}2D0GyaXbl6Y{/youtube}
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2