Skip to main content

RBMA Session Zagreb uz Doriana Concepta

Zadnji tjedan u veljači donosi pravu glazbenu poslasticu u zagrebačkom klubu Sirup.

Piše: 

Naslovna foto

RB glazbena akademija


Tri live nastupa 28. veljače od ponoći rasplesat će podij Sirupa uz austrijskog gosta Doriana Concepta, te nastupe Davora Ostojića i Josipa Klobučara, a noć će DJ setom završiti Jan Kinčl Zero.

Red Bull Music Academy putujuća je glazbena pustolovina koja svake godine okupira jednu svjetsku metropolu, u kojoj nikne pravo glazbeno carstvo studija i radionica, koju na mjesec dana posjete glazbeni talenti iz cijelog svijeta. Osim predavanja velikana ove scene i neograničenog rada u studiju, akademija svaki dan upotpuni klupskim noćima i raznovrsnim zvucima do ranih jutarnjih sati. A kako bi glazboljupcima diljem svijeta pokazala mali djelić svog carstva, akademija s vremena na vrijeme na jednu noć okupira druge svjetske gradove, pa će se tako 28. veljače zaustaviti u Zagrebu.
{youtube}8sN1RgyYcpw{/youtube}

Ulaz je do 1 sat iza ponoći 50 kn, a nakon toga 60 kn.

A ako si među onima koji, umjesto na plesnom podiju, više vole biti s druge strane DJ pulta ili pak s one strane u studiju, ako si producent, DJ, instrumentalist, vokalist ili bilo što šo talentom pomiče glazbene granice, prijavi se na apply.redbullmusicacademy.com i zgrabi priliku da surađuješ s velikim imenima svijeta glazbe i razmjenjuješ iskustva s talentima iz svih krajeva svijeta.

Ako želiš plesati u Sirupu dijelimo 2×2 ulaznice. U komentaru napiši barem jednog glazbenika koji svira na ovom partiju, a sretne dobitnike koji točno odgovore ćemo u petak do 14h objaviti slučajnim odabirom.

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2