Skip to main content
  • alt
  • 22.06.2015.

Rudman i Harouda tresu DEPO klub

DEPO klub je mjesto na koje dođeš kada trebaš kvalitetnu zvučnu katarzu, a nadolazeći vikend su vam spremili jedan sasvim prstolizni program, dva all-nightera jedan za drugim.

 
Dva domaća velika za pultom zatresti će podij DEPO kluba onime što rade najbolje pa ulašti svoje plesne cipele, kupi nove žnjire i dobro ih stegni.
 
U petak stiže gospodin koji je već preko desetljeća na prvoj crti hrvatskog undergrounda u kojem si je s vremenom u karijeru upekao žig predvodnika nudisco/house crossover scene. Uvijek ga možete uloviti negdje na krivulji analognih syntova, rekombiniranja nekih legendarnih traka i iznimne posvećenosti detaljima produkcije, u ujedno je i motor pokretač Red Music labela.

alt

 
Od 23 nadalje Ilija Rudman narednih 7 sati vrti jedan cjelonoćni. Kad si klinac cjelonoćni znači da ostaneš po skrivećki gledati horore, kad si na faksu to znači da učiš noć prije ispita jer naravno da nisi napravio ništa u mjesec dana prije dok je bilo vremena, kad ostariš  cjelonoćni je izlazak do 2 nakon kojeg se oporavljaš tri dana… No za plesače to znači da se ne miču s podija satima, godine nisu bitne, tako da naša kategorizacija ljudi je više manje, mlad, star ili plesač.
 
No kada te jutarnje sunce potjera kući jer ne želiš da te bake iz ulice koje idu s placa vide u ovom stanju, uhvati koji z i vrati se iznova u subotu sat prije ponoći jer ovoga puta cjelonoćnost vibracija na podiju preuzoma Teo Harouda.

alt

 
Minimalni techno tipa kojem je elektroničku iskru zapalila ekipa poput Daft Punka, Prodigyja, Hardfloora i Kraftwerka odveo je Tea na nastupe po velikim domaćim i stranim klubovima i osigurao nastupe na Astralisu, Mozaiku, Techno Clubu, Direst Driveu, Virginityju, Energy Festu, dok se u suradnji sa Zokyjem rodio i vrlo uspješan samostalni party projekt Rave’n’Roll.
 
No da ne biste trebali ubaciti 30 kn za Iiju i 20 za Tea (dame upadaju free do 12.30)  Klubska vam dijeli 2×1 kartu za oba partija. Sve što trebaš je reći na koji party bi želio ići i zašto mu se veseliš i klizni natrag ovdje u petak u podne kako bi provjerio je li upad tvoj. Pis aut i sretno!
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop