Skip to main content
  • alt

Scena i CineStar- ideš s nama na “Fury”

Možda ste fan ratnih filmova, volite razmišljati o strategijama, logistici ili promišljati kako biste ste se vi snašli u ovakvoj situaciji.

 
Možda vaša djevojka ili kino partnerica nije ta osoba ali danas predstavljamo nešto što bi se moglo svidjeti i njoj (ili zgrabi prijatelja sa sobom za jednu guys night).
 
Fury” nije klasičan ratni film već ,u standardnoj maniri scenarista i redatelja Davida Ayera, ptikazuje ljudsko naličje događaja koji preko ljudskosti same gaze kao tenkovi iz filma. 
 
U 24 sata, od jedne do druge zore krajem rata 1945., prikazana je borba usamljene petorice protiv 300 njemačkih vojnika. Brad Pitt ima ulogu narednika Don “Wardaddy” Colliera koji ima zadatak preživjeti, omogućiti svojim ljudima da prežive i ostvariti misiju.

alt

 
Film ne prikazuje rat u grandiozno slavljeničkoj maniri kako je to tradicija u ovom žanru, koji vas želi zapljusnuti stravičnom sirovosti prikaza velikih bitaka. Ovaj film je orijentiran na bratstvo, ljubav i nadu i načinjen je kao posveta jednom zaboravljenom razdoblju s kraja rata u kojem su se američke trupe borile svojim poslijednjim iscrpljenim ljudima. Interakcije, odnosi i unutarnje i vanjske borbe petorice ljudi na izmaku snaga prenijet će sav užas ratovanja mnogo bolje no prikazi fronatalnih sudara dvije horde tjelesa sa suprotnih strana ispravnog.
 
Zaigrajte s nama nagradnjaču i odgovorite nam u kometar ispod članka tko drži redateljsku palicu za ovaj film i u četvrtak odabiremo pobjednika koji će osvojiti 1×2 karte. Karte možete podići na blagajni CineStara Avenue Mall uz predočenje nekog dokumenta tako da ponesi si osobnu, vozačku ili nešto slično. Želimo vam sreću a do tada evo trailer za motivaciju.
{youtube}-OGvZoIrXpg{/youtube}
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop