Skip to main content
  • alt
  • 2.12.2014.

Sirup – Escape i Illectricity after nagradnjača

I? Čime ćeš to moći zalijepiti svoja stopala za podij u Sirupu ovoga vikenda? Kakva zvučna melasa te očekuje?

 
Sirup se svakoga vikenda pobrine da vaša partijanerska srca zakucaju jače spajajući istomišljenike na podiju. Ovaj vikend stoga nije iznimka.

alt

U subotu vas pozivaju na Escape w/Mixel na kojem vas samo minuticu prije no što otkuca ponoć, s vinilnim monolitima, čekaju Mixel, Brighton, Jakov Kolbas i Gars a upadate za 35 kn. Gospoda će za vas probrati najtvrđe techno ploče čiji bas para podij. Snimku zadnjeg Escape slušajte u nastavku, a potpisuje ga SOK live.

 


No subota! Ah subota, i to k tome prva prosinačka ledena subota, donosi sjajnu kombinaciju i proteže se svojim pipcima divnosti debelo u nedjelju. House za zagrijavanje donose vam Homeboy i Nadja a zatim se bacamo na službeni after Illectricityja jer svaki veliki festival zaslužuje dostojno zatvaranje. Od 1 do 5 ujutro cijena upada je 30 kn a nakon što svane 20 ili uletavate free s festivalskom ulaznicom. Na afteru će za vas zavrtiti umorni, ispunjeni i sretni  Pytzek, Tvrtko i CFSN DJs + gost iznenađenja.

alt

 
Kako vam lov na elusivni vikend flow ne bi ispraznio novčanike Scena vas nagrađuje s 2×1 ulaznicu i za petak i za subotu. Sve šta nam ti trebaš učiniti je razvući jednog od uha do uha osmijehuljca u komentaru ispod članka i napisati na koji party želiš.  Odabrat ćemo naše dobitnike neporecivo znanstvenom metodom naziva "eci-peci-pec". Baci oko ovdje u petak oko podne da provjeriš je li brojalica odabrala baš tebe. Uživajte nam dragi naši.
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2