Skip to main content
  • alt
  • 23.02.2015.

SUBJEKT Vibes: Vinyl Session@GREY Room

Ako će tvoja glazbe gladna stopala ovoga petka tražiti najdublji bass, najniže frekvencije i najbolji Sound System zaustavi se ispred AKC Medike.

 
Zašto baš tamo? Zato jer se odvija još jedna maifestacije Subjekt programa koju ne želiš propustiti ako si jedan od onih koji voli da ti se lice naježi od beata. Sve je započelo krajem 2012 kada su zaljubljenici u pravi mračni duboki dubstep zaključili da nigdje ne mogu uhvatiti onaj zvuk u kojem pronalaze sebe pa znaš kako to ide: “If you built it they will come!”

alt

 
I došli su. Svakojaki i odasvuda, i program se pokazao izuzetno uspješnim. Čini se da su dečki zajahali vibru koja je dugo falila zagrebačkim floorovima i sada iznova montiraju još jedan party posvećen sound system kulturi i dubokim dubokim, niskim frekvencijama pa se tako i ovoga puta napajaju Digitron Sound Systemom kako bi ono što korijene vuče iz dubstepa i dubwise stepperice zagrmilo pošteno i penjalo ti se uz kosti kao glazbena terapija. 
 
Subjekt je tu i tamo kao objekt uzeo i drum&bass ili izašao u koji piknik među lijane junglea, ali ovoga puta vraćaju se debelo na iskon same ideje. Iza pulta će vas tako dočekati Agregat, Pudlika i Sapleo. Momci se znaju odavno i povezani nitima niskih frekvencija uštimani su kao vekerice. Sapleo i Agregat su ovdje od fetalne faze programa a Pudlika ulijeće prvi puta, naznačavajući širenje i evoluciju.

alt

 
Priču su povezali sa krdom slonova koje proizvodi tako snažne niske vibracije da podižu čitavu savanu na noge. Agregat, Sapleo i Pudlika neće za vas stupati nogama ili mumljati, to je vaš posao, a njihov je da vam zavrte s vinilki tako rijetih i cijenjenih da ekipa s Discogsa dobiva koronarne epizode kada vidi što je sve sakupljenno u ovih 6 ruku (uvijek je dobro imati paran broj ruku).
 
Službeni početak je oko 22.15, ali pult meštar Petar Gregurec aka jedan dio trijade, Agregat, napominje da mjuza od desetke dere na full power i čak ćete ispred kluba imati složen chill area kao membranu između stvarnosti i floora, pa kako nema aftera ne telite se po nasumičnim kafanama i dođite što prije.

alt

 
Čisto kao motivacija dijelimo vam dva upada odgovorite li nam koga ćete moći slušati 27.veljače u Grey Roomu. Nevjerojatno preciznom eci peci metodom uz komisiju i javnog bilježnika u petaku podne biramo dobitnike koji osvajaju 2×1 kartu. Tako da ne mrziš li dobru zabavu i nisi kategorički protiv plesa i sreće zaigraj i sretno!
 
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk