Skip to main content
  • alt
  • 25.07.2014.

Suradnja S-Mana i Huxleya

Nakon što je početkom godine oživio svoj alter ego iz ’90-ih, S-Man, njujorški je house producent i DJ Roger Sanchez pod tim imenom ovih dana izdao novi singl.

 
Radi se o traci “Callin”, a riječ je o suradnji s britanskim house producentom Huxleyjem te koja će izaći i na Huxleyjevu EP-ju naziv “The Machine” na labelu Aus Music. Glazbeno govoreći, traka donosi spoj klasičnog housea i disca te joj se predviđa sjajna budućnost na plesnim podijima.
{youtube}LvbIBqtUHps{/youtube}
 
Njujorčanina možete uloviti na premijernome izdanju Split Beach Festivala, a mi dijelimo 5×1 festivalsku ulaznicu za taj isti. Sve što trebate jest zalijepiti traku kojeg od festivalskih gostiju u komentar ispod članka i pozvati prijatelje da vam nabace lajkovi. Komentari s najviše lajkova osvajaju ulaznice, a pobjednike objavljujemo u petak, 1. kolovoza. Upozoravamo kako će svi oni koji varaju sa skriptom biti diskvalificirani iz nagradne igre.
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk