Skip to main content
  • 19.09.2016.

Tajlandski techno Nakadie u Taboou!

Osjećaš li da se jesenska ugodna melankolija polako nakuplja u venama, da hladnoća gradskih ulica u jutra i predvečerja polako zamjenjuje ljetnu insolaciju, trebat ćeš vatru od nekuda drugdje kada i kalendari priznaju da je vrijeme za smiraj.

 
Mir je relativan i nerijetko onaj unutarnji stiže nakon vanjskih divljanja, a vatre u kojima govorimo neprekidno gore na podiju ispod razine tla u Taboou. Neumorne hipnoze ritma nastavljaju se dalje nakon što smo prošlu subotu bogovima plesa poklonili uz Leu Dobričić.
 
 

Nadolazeća nam pak subotnja noć, 24. rujna, obećava tajlandske užitke s djevojkom koja je pokrenula glazbenu revoluciju u vlastitoj zemlji ne bi li kasnije nastavila na podije Berlina, Ibize i zatim sve zakutke plesnog, Nakadiom Priča je gotovo bajkovita i započinje s damom koja je odrasla u siromašnom ruralnom dijelu Tajlanda, od kuda je razni poslovi vode i na prvo putovanje u Europu 2002. koje je donijelo mnogo više no što je očekivala, donijelo je elektroničku ljubav po upoznavanju s technom. Samo ponekad naletiš na stvar koju nisi ni znao da si tražio čitavo vrijeme i Nakadia nastavlja vježbati na pultu i pločama koje s putovanja nosi kući. Gaže na otoku Koh Samui uskoro su joj donijele internacionalno probijanj,e a lijevanje techna u zemlji koja je poznavala samo mainstream zvuk označilo je novi početak za njenu nacionalnu scenu, dok istodobno osvaja podije kao što su "Watergate” u Berlinu, “The Egg” u Londonu ili “D Edge” u Sao Paulu.

FB EVENT: Nakadia at TABOO CLUB [SuB 24.09]

 
Nakadia ima specifičnu kvalitetu za pultom, način na koji elegantno gradi napetost da bi je presjekla neočekivanim eksplozijama ugniježđenima u dervišku vrtnju melodije i duboke akorde koji se prelijevaju preko basom natopljenog beata. Sve ovo upisalo je samo u 2016. preko 130 bookinga u renominarim svjetskim svetištima plesa. Kako je kućni prag u trenutnoj berlinskoj bazi vidi vrlo rijetko tako studio uglavnom čeka dobrodošlih nekoliko dana odmora svakoga mjeseca pa ove godine možemo očekivati tri originalna izdanja.
{youtube}R9HVtglJW1A{/youtube}
 
• LIGHT THE WAY (Nakadia Teaser)
 
 
Procedura ti je već upisana u tvoju vikend personu – počinjemo oko ponoći i nastavljamo dok afteraši mogu izdržati, jer sve ono vrijedno učinit je vrijedno učiniti do maksimuma snaga. To je način na koji se stvaraju sjećanja. Karte si loviš ovdje ili jednostavno zaigraš nagradnjaču na Instagramu Klubske niže, držiš fige i natjeraš sve koje znaš da ih drže s tobom. Noć tajlandskog techna samo je na klik od tebe. Enjoy i sretno!

 

TABOO CLUB ZAGREB

Grgura Ninskog 2 / CRO
FACEBOOK:TABOO CLUB
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2