Skip to main content

Techno prvi Maj u Depou. Imamo ulaznice!

Strast ga je odvela uspjehu, tako da je Takaaki postao prepoznatljiv kao jedan od vodećih nove generacije techno glazbe.

Piše: 


Tražen među promotorima, ljubljen među publikom, Takaaki Itoh pokreće svoju izdavačku kuću Wols. Do 2005. Takaaki Itoh je izdao više od 50 originalnih produkcija na više različitih kuća kao što su Sheep, Tsunami, Warmp Up, Theory, MB Selektions, Integrale Muzique itd. Razvio je i reputaciju za remiksanje globalnih techno izvođača kao što su Gennaro Le Fosse, Oscar Mulero, Christian Wünsch i mnogi drugi. Njegova potražnja neprekidno raste iznad njegovih azijskih i europskih korijena, na mjesta kao što su Južna Amerika, Australija, SAD i Kanada. Nedavno je radio remiksove za kuće kao što su Dyad, Shades, Studio14, Gynoid, Limited ili Prosthetic Pressings. Regis kaže i da je nepoznato 1962 izdanje na vinylu producirao isto Takaaki. Wols#6 bi trebao biti izdan u svibnju 2015. uključujući i 2 nove trake od Takaakia i remiksove od Oscara Mulera i Mike Parkera.
{youtube}U20zN2y5BvE{/youtube}

Loktibrada je profesionalni DJ od 1998. Suosnivač 'central Europe's infamous electronic music' i techno okupljališta U.Club (današnji Subclub) u Bratislavi(1994). 1996. je izdao prvih 12 izdanja kao Antidandruff 1.0 u 200 kopija. 1998.je pokrenu svoje izdavačke kuće Olga + Jozef, Numb i PVC a onda je distribuiran od Integrale Muzique i Birminghama UK. Zajedno sa Rumenigeom je izdao EP ''Petrzalka'' na Tresor Recordsu u 2003. Radio je remikseve ili je surađivao sa izvođačima kao što su (Anton Pieete, Oscar Mulero, Christian Wunsch, Regis, Function, Hardcell, Mark Broom, Makaton, Fanon Flowers, Takaaki Itoh, Radial itd.) Svirao je u 20 različitih zemalja širom svijeta, i uvijek natjera ljude na ples!
{youtube}XA-WYYM6o84{/youtube}

Klupska večer Elektron večeras u Depou uz japanskog techno DJa Takaaki Itoha, te slovačkog Loktibradu, dok će im se za pultom još pridružiti i F.O.R.M. Live, Oetam i Chova. Upad je 50 kn. U subotu je na rasporedu večer HOLM sa besplatnim upadom. Glazbeni stil je tech-house, a domaćini Deejay Iggy i Matko.

KS nagrađuje dvoje za večerašnji party uz Takaaki Itoha. Potrebno je u komentaru ispod članka tagirati ime jednog od DJa koji nastupaju večeras. Dobitnike objavljujemo do 18h.

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop