Skip to main content
  • alt

Terry Francis u DEPO klubu

DEPO klub čini se postaje sve bolji. Nije im u interesu samo napuniti podij na jednu noć nego foldere sa sjećanjima zauvijek. 

 
Posao ambasadora je da dolazi širiti ljubav, dobru volju i razumijevanje. Neki su dobri govornici, neki altruisti koji pokušavaju popraviti svijet, neki su u tome jer je u ambasadama dobra lova. A Terry? Ovaj trenutno rezident Fabrica je ambasador glazbe. Britanski donosioc tech-housea ravna se po srcu, čita emociju na podiju i sukladno tome kuha svoju magičnu miješavinu acida, trippy electra, funka, techna i groovy housea.

alt

 
Gospodin Francis nije friški posjetitelj Zagreba. Prvi puta smo ga mogli vidjeti ovdje prije 16 godina kada je doletio s kolegom Nathanom Colesom, s kojim je osnovao kultni Wiggle label. Na inicijalno zagrebačko ukazanje ovaj dvojac je pozvao Felver, koji će također ovoga petka zavrtiti uz bok britanskom članu glazbene ambasade.
{youtube}rjYmzjjNf6w{/youtube}
 
I jedna čisto prekrasno besmislena informacija. Kako iza svakog velikog muškarca stoji žena koja koluta očima, velika gospođa Francis osnovala je klub podrške za žene sve gospode koja žive iza pulta i koje vikende provode same.
 
U subotu, 29. studenog DEPO zatvara svoj prosinački program uz par velikih iz domaćih glazbenih snaga na još jednom Elektron partyju pa će vas na plesno putovanje electra, techna i toplog dubokog basa povesti najomiljeniji zagrepčanin za pultom Mr.DJ Dario a tu su i Hadji i Frenki.

alt

 
Tik-tak! Vikend je pred vratima i Scena želi da se zabavite pa vam dijalimo 2×1 kartu za petak i jednako tako i za subotu. Vi nam samo napišite na kojem partyju biste voljeli istrošiti džonove i bacite oko sutra oko podne kada ćemo objaviti dobitnike. Puno vas pozdravljamo, ostanite nam nasmijani i svoji.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop