Skip to main content
  • alt
  • 2.09.2014.

“The Rover” u Cinestaru

Film "The Rover" napeta je kriminalistička drama s odličnom glumačkom ekipom, a ovog vikenda počinju projekcije u Cinestar Multiplexima.

 
Australsko zaleđe deset godina nakon kolapsa zapadnog gospodarskog sustava. Bliska je budućnost koju obilježava društvena i gospodarska propast. Razne službe, zakon i red opasno su narušeni. Unatoč tome, ljudi iz cijeloga svijeta dolaze obrađivati rudnike, a među njima se doseljuju i društveni otpad te razni kriminalci. U središtu toga polusvijeta nalazi se Eric (Guy Pearce). Nekad je bio farmer, no sada je lutalica. Ne posjeduje ništa osim automobila i ceste. Susrećemo ga u prljavoj kambodžanskoj zalogajnici usred ničega. Ulazi u lokal u kojem trešti pop glazba. U uglu spavaju dva Kmera. Eric sjeda za šank i naručuje čaj. Bježeći od zadnje pljačke koja je pošla po zlu, banda sitnih lopova – Henry (Scoot Mcnairy), Archie (David Field) i Caleb (Tawanda Manyimo) – ispred zalogajnice ukradu Ericov automobil. I tako počinje priča. Naime, Eric je spreman na sve kako bi vratio ukradeni automobil. 
{youtube}ChM2icbWo9w{/youtube}
 
Uspijeva pokrenuti uništeno vozilo koje su članovi bande ostavili pred zalogajnicom te susreće teško ranjenog Reya (Robert Pattinson), Henryevog mlađeg i mirnijeg brata kojeg su ostavili teško ranjenoga na poprištu krađe. Eric i Rey nevoljko i silom prilika postaju partneri. Eric želi pronaći svoj ukradeni automobil, a Rey je jedina osoba koja bi mu u tome mogla pomoći. Putuju zajedno napuštenim područjima novog/starog australskog teritorija, susrećući one koji su uspjeli preživjeti i pobjeći.  Dijelimo 1×2 ulaznicu za projekciju filma u Cinestar Avenue Mallu, a sve što trebate je nabaciti smiješak u komentar ispod članka. Nasumce odabranog dobitnika objavljujemo u petak tijekom prijepodneva, karte vas očekuju od subote na ulazu Cinestara, a film možete pogledati sve do petka, 12. rujna.
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2