Skip to main content
  • cokeandsmoke

Tri dana tulumarenja uz Cokeandsmoke

Agencija  Cokeandsmoke  za trodnevni produženi vikend osmislila je podjednako dug  program tulumarenja.

Naslovna foto

cokeandsmoke
 
Program započinje u četvrtak kad vas očekuje Halloween tulum na 16.  katu u sklopu otvaranja Skylighta u Ilici  Zatim se  nastavlja u petak kad možete plesati uz fini deep house,  tech house i house isto u Skylightu i tko preživi, završit će u Aquariusu u subotu kad se možete raspametiti uz kvalitetan techno.
 
Na Noć vještica, 31.  listopada, u novootvorenoj lokaciji Skylight u Ilici 1  u sklopu Zagreb Eye (Vidikovac), odigrat će se kostimirani Halloween tulum. Mashup glazbu birat će DJ KanDee iz Munchena (Crowns club), a za pultom će mu pomoći i zagrebački DJ Jurki. Uz komercijalniji đir glazbe bit će poslužena i finger food klopica, a očekuje vas i posebno dekoriran prostor uz projekcije i 3D mapiranje.
{youtube}xpGJVfY2eZw{/youtube}
 
Dan poslije, petak 1. studenog, slijedi službeno otvorenje Skylight lokacije i to prvim 16th floor sessions na kojem ćete moći uživati u pretežito deep house glazbi koju će vam isporučiti DJ i producenti iz Austrije i Njemačke. Očekuje vas njemački deep house wunderkind DJ/producent Florian Paetzold sa svojim kul editima pjesama poput one Neilla Younga, "Heart of Gold", zatim Flight Facilities, Ellie Goulding ili pak Mumford and Sons. Isto tako iz Beča, uz Bona Goldbauma (Instinkt), dolazi DJ/producentski dvojac Xander&Niederreiter donoseći deep tech house s mračnijim prizvukom, a društvo će im praviti i Flic Flac , duet koji se kreće u sličnim, ali i raznovrsnijim vodama. Uz još poneko jutarnje iznenađenje koje čak nije niti stavljeno na line up, ovaj tulum bi trebao biti za prste polizati.
{youtube}pyIIQMu4p_0{/youtube}
 
Za subotu, 2. studenog, program se seli u Aquarius gdje u goste dolazi Mike Vath. Ako vas prezime asocira na Svena Vatha to nije slučajnost već krvno bratsko srodstvo. Mike kao i Sven vrti techno, ali Mike je još i žešći i minimalniji. Podršku mu pružaju njemački DJ/producentski duo Tyrel i Groovetekk i zagrebačka DJ-ica Miss Iconic. Ako ste ljubitelj tvrdog, beskompromisnog techna, ovo je prava stvar za vas.
{youtube}L0b3B6R10gk{/youtube}
 
Tri dana partijanja su pred vama, a karte za Skylight možete još nabaviti do četvrtka između 18 i 20 sati u Branimir centru u prostorijama Radija 80, dok za Aquarius karte možete kupiti na Aquarius blagajni po cijeni od 30 kuna. Bitno je naglasiti da se vrata Skylighta otvaraju u 21 sat i ulaz je do 23 sata, a nakon toga se više neće moći ulaziti. Mi pak za svaki party dijelimo po jedan upad i to onim čitateljima koji u komentar ostave party na koji žele ići, a odabrat ćemo ih slučajnim odabirom i objaviti dan prije samog partyja.

{jcal_latest eventid=4516}
{jcal_latest eventid=4517}
{jcal_latest eventid=4500}

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop