Skip to main content
  • 4.12.2015.

Uhvati karte za Umeka i Leu na Zagrebačkom Velesajmu!

Rođen ironičnom igrom slučaja u jednom od najosunčanijih mjesta na svijetu, u Miamiju davne davne 1985., Winter Music Conference slijeće i na Zagrebački Velesajam.

 
9. paviljon tako, 12. dana mjeseca prosinca, postaje golema zvučna arena za domaći izdanak WMC-a. Od 22 sata nadalje plešemo na najelektroničara susjedne nam Slovenije, Umeka, dok ženski dodir donosi sposobna mlada deep house, tech house, minimmal i techno dama Lea Dobričić. Iz BIH stižu DJ LIK Jay vs Borg DJ, a domaći vs. stoji između Petea Duxa i Brun Duxa. Na warm up zonu, koja pali zvučnike i diže živu, od 17. sati nadalje navrati na lagano ufuravanje uz naše gore lišće Matrodu, Room 33 i Bronxwona.

 
Za sve detalje, uvriježena imena promotora kojima se možete javiti za upade i generalno uživanje surfanjem možete skoknuti na službenu stranicu eventa.
 
A sada ono esencijalno bitno. Ti bi strašno malo prodrmao kosti s Umekom i Leom? Naravno možeš svakako baciti oko na Entrio i ugrabiti neku od karata; običnjaću za 100, VIP za 200, Early BIrd Ticket 4+1 za 400 i VIP 5+1 za 1000. No želiš li ipak ne otkačunati novčarku možeš i zaigrati s nama nagradnjaču. Dakle, pitamo te tko nam dolazi sa slovenske scene uljepšati predgarđe zime 12. prosinca? Odgovoriš li točno nasumično divni eci peci prst odabrat će 11. prosinca u podne dobitnike 2×2 karte. 3,4,sad, igraj! Sretno i vidimo se na Velesajmu!
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk