Skip to main content
  • alt

Uhvati si vibru u Ambasadi Gavioli

Slijedeći tjedan u subotu, 22. studenog, se probudi, protegni, nazovi ekipu i dogovorite neki đir preko granice.

 
U susjednoj nam Sloveniji odvija se se veliki party imena Fetch The Vibe Pres. s fantastičnim lineupom. Ulaznica nije sića, 20€ ako si ju zgrabiš ranije, a 25€ na dan fešte ali vrijedi baš svakog centa.
 
Za pultom vas čeka uistinu internacionalna postava Technasia (FR), Reboot (DE), Julian Jeweil (FR), Alex Cvetkov (SI), Fabrizio Maurizi (IT), Miss Soulfly (HR).

alt

 
Iza imena Technasia skriva se gospodin Charles Siegling koji je započeo svoj put kao međunarodni ambasador zvuka spojivši se s hongkonškim Amilom Khanom s kojim je namjeravao revitalizirati jugoistočnu Aziju kao legitimno tržište elekroničke glazbe. Preko deset godina suradnje rezultiralo je nekima od glazbenih evergreenova kao što su Hydra, Descent ili Force.
{youtube}GKEdgf7IDXE{/youtube}
 
Prije četiri godine ovaj glazbeni duo je postao mono i Charles nastavlja solo karijeru i dalje se oslanjajući prvenstveno na live showove. Uporan rad, predanost detaljnoj produkciji do zadnjeg tona i nepogrešivi osjećaj za auditornu estetiku lansirali su njegova glazbena ostvarenja u setove teškaša kao što su Dave Clarke, Carl Cox, Jeff Mills, Sven Vath i Richie Hawtin. Još uvijek ponizan u nedavnom intervjuu napomenuo je kako uvijek daje 100% svojo publici jer mu je jasano da su oni zaslužni za njegov uspjeh.
 
Frank Heinrick poznat je pod aliasom Reboot. Ovaj nesuđeni bankar kao klinac je još počeo čačkati po elktroničkoj glazbi i stvorio fenomenalna produkcijska i DJ ostvarenja. možda .najpoznatija njegova traka je ipak hipnotički "Caminado"… kao da šećeš Meksičnim ulicama u vruću noć dok se ženska ramena orošenu siju pod mjesečinom.
{youtube}NESe94Kn1OQ{/youtube}
 
Julian Jeweil je francuz koji je izdavao pod krilom velikih labela kao što su Cacoon i Hawtinov Minus. Kvalitetom produkcija i elegantnim setovima sagradio si je internacionalni ugled.
{youtube}VwGbgxbmbKA{/youtube}
 
Naša poluibižanka MIss Soulfly i talijan Fabrizio Maurizi po prvi puta vrte u Ambasadi Gavioli i preuzet će gornji podij i na poslijetku se na kraju lineupa naklanja lokalna svježa krv, rezident same Ambasada Alex Cvetkov. 

Da nebi sami morali vaditi eure iz novčanika mi vam dijelimo 2×1 kartu za pary. Odgovorite nam tko se nalazi iza imena Technasia i u četvrtak oko šestice provjerite je li karta vaša. Se vidimo na plesišču!

 
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2