Skip to main content
  • alt
  • 4.11.2014.

Uzmi si ulaznice za Electronic Beats

Kuća za umjetnost i ljude je tag koji kačimo na Laubu. I k tome je istinit jer je Lauba ove godine velikodušno svoj golemi prostor otvorila kao domaćin svjetskog Electronic Beats Festivala.

 
Tako će se standardni posjetitelji morati strpiti od 6. – 9. studenog dok će Laubine zidove tresti, Erlend Øye, Patrick Wolf, Eyedress, Den Sorte Skole. 
 
S momcima iz Den Sorte Skole smo imali i prilike popričati jedno popodne i najavili su nam poprilično dobar glazbeno/vizualni oblizek. Za ovu generalnu sjajnost i nadu da muzejski prostori ipak nisu samo mjesta gdje umjetnost dolazi na posljednji počinak, već stvarni živi urbani prostori sa prstom na pulsu društva, trebali biste izdvojiti stotku za kartu ali s nama ne morate.

alt

 
Odgovorite li nam koja imena će vas dočekati na ovogodišnjem izdanju Electronic Beats-a imate priliku osvojiti 2×2 ulaznice za zagrebački izdanak festivala. Nije loše, zar ne? Pozovi si ekipicu da ti lajka komentar jer oni sa najviše like-ova spremaju karte u džep i dođi provjeriti u petak u podne jesu li ti se zvijezde nasmiješile. Ako želite kasnije napraviti neko malo mini natjecanje među prijateljima, tipa, tko će ti donijeti najveću čokoladu da ga odabereš kao kandidata za svoju drugu kartu, to ostavljamo tebi na izbor (totalno to napravi). Sretno!
 
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2