Skip to main content
  • 1.02.2017.

Vikend u DEPO klubu + ulovi nagradnjaču!

Da si se u davnoj historijskoj liniji sebe nacrtao kod Radničke ceste 27 naletio bi na tvornicu Katran, no danas je kult industrijalizacije pretvoren u štovanje zvuka na istoj lokaciji pod imenom DEPO klub.

 
Klub je mjesto koje stoji kao centar interesa i ljubavi spram istoga, okupljalište istomišljenika kojima kosti bride simultanim brojem BPM-ova. I tako stiže petak kao od bogova beata blagoslovljeni interludij vikenda kada sve brige vješaš o klin, sasvim svjestan da je moguće da ćeš ih, jednom pročišćen na podiju, ostaviti da vise tamo zauvijek, nevažne i male na većem horizontu snova.
 
A sanjamo i ovoga petka, 3. veljače, na flooru pod Tech D House zastavama kada svoje za pultom razmotavaju i laureati domaćih soničnih strujnih krugova pa su s nama od 23 do predzorja u 6 ujutro tako dobrovoljne konzumacije otrovnog beata starosjedioca Toxica, perpetualno ritmički aktivne linije Active Line Sixa, a s nama je u obračunu, 11 sati FFW od podneva i sasvim daleko od OK Korala, ujedno i Kid.

 
 
Petak odpetkati svoje, ti se vratiš kući ispetkan i sretan, zakopaš tjeme u tornjeve mekih popluna i jastuka, budiš se, revidiraš na kojoj si planeti, koji je dan i godina, zaključiš da je dva puta ipak dva puta, skokneš napraviti šalicu crnog zlata (lažu da je to nafta, nije, kava je) i zatim okupiš ekipu za subotu. Zašto? Realnost odgovora kreće se marginama "A zašto pobogu ne?!" ali još jedan dodatni, čisto ako ti ovo nije dovoljno, jest da za pult staje francuski gost I Hate Models. Naravno, jer tko nebi mrzio njihovu plastičnu običnost generičkog presjeka svih društvenih preferenci kao najmanjeg zajedničkog nazvnika. Najbolje živi u onome ljudskom posipanom nesavršenostima unutar kojih se baš kao i u IHM-ovoj glazbi krije vječna teomahija na tankoj liniji rascijepa ljubavi i mržnje. Bez preferenci i s lovorom za žanrovsku utrku s preponama na beskonačno metara stiže spoj mračnog i škripavog zvuka, uz emocionalno nabijene dionice za jednu vožnju onom ugodnom mekom melankolijom u koju ukližeš kao u dobro poznatu, po tebi oblikovanu, staru kožnu rukavicu na ledeno zimsko jutro.

 
 
Krećemo sat prije ponoćne razmeđe dva datuma, a podršku pružaju domaći F.O.R.M. live, Teo Harouda i Insurgency. Kako nebi bilo potrebno ubaciti 50/60 u škrabicu ti si ujedno baš tu grabiš i 2×1 upad. Kažeš nam od kuda dolazi I Hate Models, pričekaš da Grički top pukne u podne subote i baciš oko iznova ovdje da provjeriš provodiš li večer u DEPO klubu free. To bi bilo to, jasno ko pekmez, čisto i kristalno kao one čaše u vitrini iz kojih iz baš nikakvog razloga nikada ne piješ. Čitamo se iznova u subotu, a do tada pleši, pleši, pleši!
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk