Skip to main content
  • alt
  • 23.09.2015.

Vikend u Depo klubu uz Petra Dundova

Kreneš li Radničkom cestom lagano s noge na nogu i zastaneš ispred bivše tvornice Katran na broju 27, eto te, tu si.

 
DEPO klub planira još jedan sjajan destresni plesni vikend, otvarajući tvoje dezignirano vrijeme za odmor od života u petak, 25, rujna, Tech D House partyjem. Iza pulta se smještaju Mary, Sin i Branos. Započinjemo sat prije poklapanja kazaljki u ponoć a dame upadaju free do pola 1 ujutro, dok momci ubacuju tridesetku.

alt

 
Subota pak, također oko jedanaestice, na podij za all nighter dovodi jednoga od meštara i arhitekata hrvatskog elektroničkog zvuka Petra Dundova. Rođen ranih 70-ih i djetinjstva proigranog po zagrebačkim kvartovima Dundov je danas jedan od “tko je tko” postave koja je gradila domaći zvuk. U 20 godina na sceni ugostile su ga festivalske bombe poput  “I Love Techno”, “EXIT”, “Awakenings and Wire”, te klubova kao što su “Berghain”, “Matter” (RIP), “Womb”, “Air”, “Fuse and Space”, “Tresor”, a jednako tako upleten je u desetogodišnju ljubavnu aferu s belgijskim “Music Man” labelom gdje za istim stolom sjedi s Millsom, Green Velvetom, Robertom Hoodom, a za Millsov Tomorrow izdao je ujedno i mini LP Sculptures

alt

 
Neumorni perpetuum mobile, blagoslovljen znatiželjom i željom za ekperimentom, s potpunom nezaintersiranošću gleda na obično i uvriježeno i trudi se uvijek istražiti nove glazbene svemire. Moći ćete ga čuti i u petak u Sisku na MUF-u, a u rujnu ga je ekipa slušala već u Ibiškom Circolocu, u Sevilli, Nizozemskoj i Švicarskoj. Čini se da je Petar najbolji izvozni proizvod hrvatskog techna, a ti ga uhvati ove subote na domaćem terenu.
 
Upadaš u 23 sata i pleše uz Petra punih sedam sati za tridesetku ili jednostavno odgovori koliko dugo će u subotu Dundov stajati za pultom i osvoji si 2×1 kartu. Dobitnike proglašavamo znanstveno provjerenom eci peci metodom u petak, 25. rujna, u podne. DEPO čeka spreman, ti samo sakupi svoje i dođi.
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop