Skip to main content
  • masters
  • 26.01.2016.

Vikend u Mastersu | 29. i 30.1.

Saznajte što vas čeka u petak i subotu u Mastersu na Ravnicama, te otkrijte kako možete osvojiti upade.

Piše: 

Naslovna foto

masters

Petak, 29.1.
Liquosphere w/ Paul SG & Drumroll (live)

Zagrebačka liquid funk/atmospheric drum&bass priča zvana Liquosphere nastavlja se uz Paul SG-a, kojem će ovo biti prvi nastup u Zagrebu. Njegovo cross-žanrovsko bubnjarsko iskustvo seže od klasičnog orkestra do rock, punk, grunge, funk i blues bendova. Bio je rezident londonskog Fabrica, a već 10 godina surađuje s Goodlooking Recordsom LTJ Bukema, čiji je profesionalizam i perfekcionizam prenio i na svoju glazbenu etiketu, Jazzsticks Recordings.

''Paul je inače poprilično prepoznatljiv DJ/producent upravo po debeloj količini gruva u svojoj moody/jazz intepretaciji ove glazbene forme, obogaćenoj neodoljivom dozom instrumentalnih i organskih elemenata'', stoji u najavi.

{youtube}uOXu9mbf8yU{/youtube}

Baš kako bi poveznica s organskim dobila na još većem intenzitetu te zaokružila cijelu priču, Janko Novoselić i Theron Tourett – duo koji čini DRUMROLL projekt, izvesti će instrumentalni live drum & bass set u postavi sa bubnjem (Novoselić) i klavijaturama/synth mašinama (Tourett).

Janko Novoselić i Theron Tourett vrhunski su polivalentni glazbenici uključeni u širok spektar glazbenih sfera.Dio su više glazbenih projekata, među kojima su TBF, ABOP, Chui, Kozmodrum, Tobogan, Strobelyx, Sinestet itd. Profilirali su se kao jedni od nositelja renesanse live bend elektronike koju proživljava domaća scena. Ideja iza Drumrolla, za razliku od ostalih projekata, jest da se radi o čistokrvnoj drum & bass priči. Za ovu prigodu, sa pomno probranim repertoarom za Liquosphere večer.

Lokalnu podršku pružaju Liquosphere rezidenti, InChoon i After Neven.

Upad: 40/50 kn | Start: 23:00
FB Event: https://www.facebook.com/events/1710345172530472/

liquo 

Subota, 30.1.
KUSS predstavlja Robert Johnson

U subotu će u 16:00 sati u Dvorani Muller zagrebačkog Kina EUROPA, u sklopu projekta KUSS – KulturaUrbaneSuvremeneScene, zagrebačkoj publici biti predstavljen kultni frankfurtski klub Robert Johnson, uz druženje i razgovor s kuratorom kluba, menadžerom i DJ-em Oliverom Hafenbauerom, koji će odgovoriti na pitanja o uspjehu kluba, utjecaju na publiku i scenu, učenju od publike, biranju programa i slično.

Kasnije druženje prelazi u party u Mastersu, gdje će Oliver Hafenbauer uz potporu Jogardea (Bon Ton, Freilauf) i Homeboya (House is OK) prenijeti dašak Robert Johnsona u zagrebački klub Masters. 

Ulaz na Hafenbauerovo predstavljanje Robert Johnson kluba u Kinu EUROPA realizira se u suradnji s Gradom Zagrebom te je besplatan, dok su karte za party u Mastersu 40/50 kn.

FB Event: https://www.facebook.com/events/168298326869766/

kuss 

Osvoji upad >>> Napišite nam u kometaru ispod članka što se događa u Mastersu u petak ILI subotu i osvojite 2×1 upad. Dobitnike biramo u petak kada sunce sjedne u zenit. 

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk