Skip to main content
  • alt
  • 29.07.2014.

Viktoria Metzker u Culture Clubu Revelin

Glazbeno-scenski show La Fiesta i početkom kolovoza dolazi u Culture Club Revelin u čarobnom izdanju u kojemu će ovoga puta specijalna gošća biti Viktoria Metzker.

 
Atraktivna Viktoria Metzker nekadašnja je Playboyeva zečica godine u Mađarskoj, a postala  je DJi-ca koja je brzo svojim nastupima osvojila publiku širom svijeta.   Njeguje electro house-vocal stil, a pjevanje je dio njezinog nastupa. Viktoria je trenutno jedna od najtraženijih Playmate djevojaka i DJ-ica na svijetu, a da se iza predivnog izgleda krije i dobar DJ pokazuju njeni hitovi “Don’t let me know”, “Promise”, “Find a way”, “Summer impression”… 
{youtube}D9oi1lGb_BY{/youtube}
 
U goste ovog izdanja La fieste dolazi i temperamenti glazbeni umjetnik i najbolji svjetski violinist u klupskim nastupima, Miguel Lara. Svirao je u najboljim svjetskim klubovima, a ljeti redovito nastupa pred 10-ak tisuća posjetitelja u najprestižnijim klubovima Ibize, Ushuaiji i Privilegeu. Gudački instrumenti pomiješani s novim žanrovima izuzetno su traženi na svim svjetskim pozornicama, a kako  virtuozni violinski zvuk pliva u house ritmovima možete čuti u ovom posebnom izdanju scensko-glazbenog showa La Fieste. Dimitri Politov ponovno će publiku ostaviti bez daha svojim akrobacijama na šipci, a cijela čarobna večer bit će još dodatno začinjena atraktivnim plesačicama u glamuroznim kostimima i LED robotima na plesnom podiju. Dijelimo 2×2 ulaznice za La Fiestu u petak, 1. kolovoza, a sve što trebate je nabaciti smiješak u komentar ispod članka. Dobitnike odabiremo slučajno i objavljujemo u četvrtak, 31. srpnja.
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2