Skip to main content
  • 25.03.2015.

Vodimo Vas na Funkermana u Gallery

In The Club i Gallery u subotu 28.03. dovodi nizozemskog DJa, producenta i remixera Funkermana, a za pultom će mu se pridružiti i rezident Joe2Shine.

Piše: 

Naslovna foto

Funkerman

Inače je jedan od pionira i ljubitelja US hip hopa koji je duboko kopao za klasičnim soulom, disko i funk glazbom a sve u stvaranju novih egzotičnih zvukova. Godine 2004. osnovao je Flamingo recordings zajedno sa još dva vrhunska poduncenta, Raf Jansenom i DJ producentom Fedde Le Grandom.
{youtube}w588S1twIbQ{/youtube}
 
U 2007. godini zahvaljujući suradnji sa Fedde Le Grandom nastavio put prema vrhu svjetskih top ljestvica sa zajedničkim hitom “ Wheels In Motion “. Tako je iste godine postigao i ogromnu popularnost sa svojim mega hitom “ Speed up “, a 2008. godine postiže još veće uspjehe remixsirajuči velike hitove za velika poznata glazbena imena poput Sugababes, Ida Corr i Moby-a.Te iste godine odlučuje izdati i svoj prvi samostalni album pod nazivom “ House for all “ .
{youtube}k_RvPYN0QdY{/youtube}
 
Od 2013. godine, Funkerman je bio praktički non-stop na globalnim turnejama te su ga tako njegovi obožavatelji mogli pratiti na impresivnim svjetskim mjestima poput Amerike, Kanade, Autralije, Engleske, Ibize, Rusije, Koreje, Južne Amerike i Europe. Na kraju 2013. godine Funkerman odlučio je posvetiti svu svoju pažnju studijskom radu.
{youtube}heo_Am29LU4{/youtube}

Osvojite 2×1 ulaznicu..u komentaru napišite barem jedan hit Funkermana. Dobitnike objavljujemo u petak do 14h.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2