Skip to main content
  • alt

Vodimo vas na Umekov rođendan

Prijateljstvo Umeka i Carla Coxa dobro je poznata stvar svim njihovim obožavateljima, njih su dvojica već bezbroj puta dijelili DJ pult, a uskoro će ponovno i to u Ambasadi Gavioli.

 
Naime, dan nakon svog rođendana, 16. svibnja, Umek slavi taj isti u Ambasadi Gavioli i kao glavnog gosta pozvao je jedno od najvećih imena scene, Carla Coxa. Malo toga postoji što ovaj čovjek nije postigao – kultne rezidencije na Ibizi koje traju već 13 godina, dva seta na dočeku novog milenija i to u dvije vremenske zone, kao i nastup pred 1 500 000 ljudi na Love Paradeu u Berlinu, sve vrijeme šireći svoju izvanvremensku ljubav prema glazbi i životu uopće.
{youtube}KJYTPr-YWs8 {/youtube}
 
Slavljenik pak je Umek zasigurno najpoznatije ime s naših prostora, a nedavno je na Winter Music Conference proglašen najboljim tech house/techno DJ-em na svijetu. Uroš Umek rođen je 1976. u Ljubljani. Početkom 90-tih počeo je organizirati partyje i baviti se DJ-iranjem. Radilo se o underground partyjima, no vrlo brzo su Slovenci prihvatili “novu” glazbu i scena se proširila. Svaki osvrt na pokretača techno scene u Sloveniji samo su riječi hvale, bilo iz recenzija njegovih ploča do komentara njegovih setova. Umek je u strelovitom usponu svoje karijere, pogotovo nakon 2000. godine kada je nastupao širom Amerike, Australije i Azije rame uz rame s najpoznatijim svjetskim DJ-ima, a o njegovim radovima da i ne govorimo – vrte se po najpoznatijim klubovima Europe i Amerike. 
{youtube}xjrUftfy53g{/youtube}
 
Na glavnome se flooru njima dvojici pridružuju Mike Vale i Tomy Declerque dok u Mezzanineu  sviraju  Shark, Jaka, Sylvain i Eddie F. Party se održava  u subotu, 17. svibnja, ulaznica stoji 40 eura te ju nabavite ovdje, a mi pak jednog sretnika nagrađujemo besplatnim upadom na Umekov rođendanski tulum. Sve što trebate jest u komentaru ispod članka staviti najdražu vam Umekovu stvar, pozvati svoje prijatelje da nabace like i komentar s najviše lajkova osvaja upadnicu. Pobjednika objavljujemo u četvrtak, 15. svibnja.
 
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop