Skip to main content
  • alt
  • 13.10.2014.

Vodimo vas u DEPO Klub za vikend

I ovoga vikenda bismo vam sugerirali da potegnete do Radničke ceste 27 gdje se skućio poznati zagrebački DEPO Klub i za vas pripremio sočne poslastice za petak i subotu.

 
Naravno jedini razlog da ne odete i da ne zaigrate s nama nagradnjaču bi bio da ne volite zabavu, uživanciju i opuštanje. 
 
U petak, 17. listopada će vas dočekati Eurotrip Party by Jungle Tribe gdje će te na glazbenu šetnju houseom i technom moći poći sa scOpe DJ’s (Ufos Sakiris, Dino TM, Pudlika). Ova će večer jedno poslužiti i kao finalna etapa nagradne igre koja je započela 4. listopada i u kojoj je nasmijano pleme fotkalo ljude po gradu i dijelilo ulaznice za party. Ako ste jedan od tih koje su okinuli imate ulaznicu negdje u novčaniku ili po stolu, pođite u Depo jer imate mogućnost osvojiti 3X1 kartu za Novogodišnje putovanje, ali ne možeš dobiti svoju nagradu ako nisi prisutan pri proglašenju.
 
Također ako vam se ne sviđa ova nagradna igra ovoga petka započinje nova. Dođite, pofotkajte se u Jungle corneru i 20. listopada ćete saznati jeste li baš vi sretnik koji ide u Budimpeštu za Novu. Piće će biti pristupačno a ako upadate prije ponoći trebat ćete izdvojiti 20-ak kuna, a nakon ponoći 30. Kući vas neće potjerati sve do 6 ujutro.

alt

 
Ako ste ipak subotnja party životinja ni tada nećete biti razočarani ponudom. DEPO je mislio na sve one koji zaista žele svoj vikend provesti uz kvalitetnu i hrabru glazbu koja hrani prave partijanerske duše. Tako će za vas ovosubotnji Elektron party ugostiti Petra Dundova na cjelonoćnom setu. Jedan od najoriginalnijih i najkvalitetnijih DJ-a Europe za pult će zasjesti oko 22 sata i ne staje skroz do 6. Hrabar inovativan i inspirativan Dundov je jedan od onih koji uživa internacionalni respekt glazbenika kao što su Sven Väth, Francois K, Laurent Garnier, Adam Beyer, Josh Wink, Guy J, Glimpse, Hernan Cattaneo, Brendan Moeller i Danny Tenaglia. Pa hajde se onda samo probajte ne složiti sa ovim imenima. Upad je sitnica za ovo. Ista priča kao i u petak. 20 kuna prije kazaljke na kazaljci i 30 nakon. Nadamo se da se vidimo i da ćemo se sudarit koji puta na podiju ove subote.

alt

 
Kako volimo da se naši fanovi dobro zabavljaju i volimo im ostaviti i ponešto više kuna u novčaniku dijelimo 2×1 kartu za petak i ujedno i 2×1 kartu za subotu. Želite li se igrati s nama sve što je potrebno napraviti je odgovoriti tko vrti u sobotu u DEPO-u i napisati u komentar ispod članka na koji biste party voljeli otići. Srećkoviće ćemo objaviti u petak do 11 sati pa bacite oko u to vrijeme odlučite li se na nagradnjaču. Sretno!
 
 
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk