Skip to main content
  • alt

“Vozi kao techno, a budi osjećaje kao house”

Trojica uzdanika zagrebačke scene, Dav, Sergej i Felver, ovog će vikenda u DEPO klubu dočarati svoju viziju house, tech house i deep house zvuka.

 
Kako se rijetko posloži ovakav trojac, zamolili smo ih da nam odaberu tri trake koje po njima predstavljaju srž tech housea zvuka te su našoj molbi udovoljili Sergej i Dav dok se Felver ispričao zauzetošću.  Sergej nam je ujedno otkrio kako je po njemu tech house ono što nije niti techno niti house, odnosno “mjuz koji vozi kao techno, a budi osjećaje kao house“, a Dav pak je mišljenja kako su  se “žanrevi  house glazbe danas toliko izmiješali i isprepleli da ih je skoro nemoguće odvojiti, ali i kako se radi tek o drugačijoj formi i evoluciji istih”.
 
Što pak se tiče glazbenog odabira, Sergej je odabrao tri stvari trenutno mu najzanimljivijeg tech house producenta Philipa Badera
{youtube}5je1QBSfVIA{/youtube}
{youtube}KYABYUJjtB4{/youtube}
{youtube}Qb55h2WNBk0{/youtube}
 
Davov pak izbor uključuje suradnju Leeja Burridgea i Matthewa Dekaya te Eddieja Richardsa, a tu je i njegova traka s EP-ja “Valientine”, “Positive”.
{youtube}E7-qMxehJKg{/youtube}
{youtube}VUSGgI0Rnvo{/youtube}
{youtube}T6CXzJd6u38{/youtube}
 
A kako li sve to zvuči uživo, moći  ćete doznati iz prve ruke jer dijelimo 2×1 ulaznicu za party u petak, 5. rujna, te sve što trebate jest nabaciti smiješak u komentar ispod članka. Dobitnike objavljujemo na sam dan partyja tijekom prijepodneva.
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop