Skip to main content
  • alt
  • 26.01.2015.

Vrijeme je za doručak, a Fruhstuck ekipa to radi najbolje

Izvadite noževe i vilice, naoštrite um, zagrijte stopala, poslužite srca na dlanu uz umak od “zatvorim oči i plešem” i “ne bih nigdje bio radije nego ovdje” jer ekipa FRüHSTüCKa vrti repete.

 
Što ti treba da bi bio u potpunosti sretan? Oni koji se na ovome planetu vrte puno duže od mene i tebe jednoglasno u svoje posljednje dane odluče da je to ljubav, a i ptičurine po granama znaju da ljubav ide kroz želudac.
 
Tako vam Mića, phillipe i Anto Anto uz podršku VJ-a Niksela serviraju još jedan slastan, treći po redu, klupski koncept i stvaraju smoothie najplesnijeg housea, deep housea i bassa.

alt

 
Kako nisi cool ako nemaš alter ego tako je Mića ekstremno cool kao jedan od dva altera rijećkog dua Miće Mace. Mace su nedavno puhnule 4 svijećice na torti. Mijau! Snimile su pregršt mixeva i protegnule svoje vretenaste šape florovima Italije, Slovenije i Srbije.
 
Phillipea već podobro poznajemo kao organizatora Illectricity festivala audio-vizualnih umjetnosti, suorganizatora Glitch Hop Shopa, {pi+ch i+!} i phillitchevanje klupskih večeri, te koordinatora i promotora glazbenog programa Jewish Film Festivala. Stalni gost domaćih i europskih floorova sa to do liste u životu može prekrižiti i festivale poput Broken Balkanz u Bugarskoj, Exit Festival, Elevate Festival, Republika Festival u Rijeci, Hartera, Echo, Soundwave Croatia, Dimensions i Outlook u Puli, Unknown u Rovinju, Hideout, Terraneo, The Garden Festival, Špancirfest, te mnoge druge.

alt

 
No phillipe nema mira. Kako kada muze zovu moraš sjesti i poslušati tako je on sjeo i krenuo u dovršavanje jedne trake koja se u njemu kuhala već neko vrijeme. Inicijalno nije nastala s namjerom da bude himna FRüHSTüCK partija no njena estetika se učinila pogodnom da predstavi ono što FRüHSTüCK jest. Sama stvar nastala je jako brzo vođena osjećajom i intucijom, baš kao se sve najbolje stvari uvijek odvijaju.
 
Anto Anto domom trenutno zove Budimpeštu jer dom je tamo gdje je mixeta. Jedan je od osnivača Whateveresta i suvereni rezident nekoliko mađarskih klubova. Ujedno je i dio Bounce kolektiva iz kojeg je proistekao i 8ounce Records i pustite li mu malo R’n’B-ja i date mu tanjur pašte imat ćete njegovu vječnu zahvalnost.

alt

 
Ekipa vas čeka na Winter Tanz izdanju doručka posljednjeg dana siječnja, 31. na flooru Klub kluba sat prije ponoći. Do 12.30 upadaš za 15 kn a nakon dodaj još 10 ili jednostavno odgovori koji te ovo po redu FRüHSTüCK čeka i dijelimo 2×1 upad. Eci peci komisija se okuplja u petak u podne pa nam baci jabučicu. Do tada party on dragi naši!
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop