Skip to main content
  • alt

Zgrabi dva upada na Stop Making Sense!

Tisno je mjesto smješteno, osim u Hrvatskoj, također i na savršenom križištu snova, glazbe, užitka i bezbrižnosti i kao takvo ne treba nikakav drugi smisao. Ovo je dovoljno.

 
I baš ovo mjesto adresa je Stop Making Sense festivala koji će se održati od 16. – 19. srpnja i čekaju vas zaista golema imena naše glazbene plave kugle na kojoj jurimo kroz eter.

alt

 
Tu su DJ Koze, Skream, Anja Schneider sa ekskluzivom desete godišnjice labela Mobilee Records, Nizozemac Martyn, Levon Vincent, Nick Hoppner iz Njemačke, Sebo K, Jackmaster, dugogodišnji rezident berlinskog Panorama Bara i glazbenik koji izdaje za Ostgut Ton Anthony Naples, The Black Madonna, Jan Kincl, MIss Jools, Jasper James…
 
No da ti ne bi trebao posegnuti duboko u kasicu ili razbiiti tog porculanskog prasca nekim otežim čekićem Klubska ti poklanja 2×1 festivalsku ulaznicu za SMS, ali to već znaš iz naslova. Ono zašto si ovdje je da saznaš kako do nje.

alt

 
Dakle u FB komentarima ovdje ispod članka potrebno je tagirati sam festival i barem tri imena koja će vas rasplesati sa stageova i zatim pozovite ekipu da vam stisnu palac gore jer u obzir dolaze svi sa iznad deset likeova.
 
Eto dragi naši, 3, 4 sad i uhvatite pokoju za besmisleno dobru zabavu i virnite 24. svibnja kako biste provjerili je li novi dom karte baš vaš džep!
 
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop