Skip to main content

Zgrabi dva upada za Steve Buga!

Kako je već odavno poznato, bube su u glavi i proći će i to, no bube su i u prezimenima berlinskih majstora koji gaze u trećem desetljeću za pultom i njuše već podije Kameleona.

 
Njuška koja njuši upravo je ona gospodina Stevea Buga i manifestira se u Splitu za zadovoljenje tvog noćnog plesnog energijom napucanog tebe koji vjeruje u samo jedan zajednički jezik, onaj tijela pod strobom. E! Nights tako nastaje kao bi intrpretativnim plesnim pričama do sitnih sati prenio u stvarnost sve ono za što riječi same nisu dovoljne, pa navrati na E! Nights presents Steve Bug jer "E!" stoji kao elektronika, energija, entuzijazam, entalpija, ergonomija duše…
 
Kameleonski zamaskiranog u normalnog i funkcionalnog, sve dok beat ne krene iz zvučnika 12. studenog na subotnju noć, preuzet će te u ruke gospar Steve koji stiže s panorame Berlina vodeći sa sobom popratnu ergelu 30 godina iskustva za pultom. Bug je upuzao u najzakučastije kutke elektronike ranih 90-ih da bi hard coreom i tranceom i kroz koketiranje s deepom i acidom zagrlio minimal techno. 1999. nastaje i Poker Flat Recordings na kojem se deep i minimal u mraku ljube s natruhama funka, da bi se uskoro rodila još dva labela stojeći kao psi čuvari na vratima zasebnih glazbenih domena  – Dessous na koji je plasirao deep house i Audiomatique koji je uhvatio house i techno kandžom.

 
 
Split je Berlinčanina zavolio još na prvom nastupu 1998., a hedonistički obožavatelj vinila, nindža pulta i majstor produkcije zove na repete toliko godina kasnije, rubno omeđen na početku i kraju večeri talentima Tonija Juranovića i Milana Pivalice.
 
Kako smo totalno altruistično nastrojeni i zaigrani, igraj se s nama da bi ti keš namijenjen upadu ostao u džepu. 
 
Osvoji 2×1 ulaznicu, a sve što trebaš jest:
 
– kliknuti da dolaziš na event
 
– tagirati E! Nights klupsku večer u FB postu niže:
 

Voila! Dobitnike pouzdanom metodom eci peci prsta hvatamo 11. studenoga u podne ovdje. sretno vam bilo i bogovi beata bdjeli nad vama!
 
brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2