Skip to main content
  • 3.08.2016.

Zgrabi ulaznice za film Jason Bourne u Cinestaru!

Paul Greengrass, redatelj filmova Bourneova nadmoć i Bourneov ultimatum, ponovo se pridružuje Damonu i režira novi nastavak Bourneove globalno popularne franšize studija Universal, u kojem će nekadašnji najsmrtonosniji operativac CIA izaći iz sjene.

Piše: 


U novom filmu, Damonu će se pridružiti Alicia Vikander, Vincent Cassel i Tommy Lee Jones, dok će Julia Stiles reprizirati svoju ulogu u ovom super-popularnom serijalu. Serijal o Bourneu, sniman prema knjigama Roberta Ludluma, postavio je nove standarde za cjelokupni žanr akcijskih filmova u smislu akcijske koreografije, prizora potjere i zamršenih obrata i zato vjerujemo da vas ni ovaj nastavak neće razočarati.
{youtube}F4gJsKZvqE4{/youtube}

Cinestar i KS nagrađuju s 1×2 ulaznice za film Jason Bourne, a dobitnik će ga moći pogledati u Cinestar Avenue Mall Zagreb od 08. do 11. kolovoza. Sve što trebate napraviti jest:

podijeliti ovaj članak na svom FB profilu s uključenom opcijom JAVNO kako bi mogli pogledati jeste li se pridržavali pravila nagradne igre

lajkati Cinestar FB Page

u ovom FB postu taggirati osobu koju želiš povesti na film Jason Bourne

Dobitnika 2 ulaznice metodom slučajnog odabira, ćemo proglasiti u petak, 05.08. do 11h.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk