Skip to main content
  • alt
  • 29.07.2015.

Zgrabi ulaznice za sve dane Movement Croatia club editiona!

Za sve vas koji osjećate kako se unutra nakuplja nemir, nezanemariva emocija koja tjera na pokret i katarzu kroz ples, na žrtvovanje onoga što jesi za ono što ćeš biti na podiju… ovdje je Movement Croatia club edition.

 
Koncept Movementa rodio se prije 15 godina u gradu koji je ostavio neizbrisiv trag na svjetskoj glazbenoj povijesti, Detroitu. Šest godina kasnije ugostio ga je i Torino da bi naposljetku 2015. označila dolazak golemog party branda i na tlo tvoje lijepe zemlje.

alt

 
Pod otvorenim nebom, s jednakim takvim srcem, tresti ćeš kostur od 31. srpnja do 2. kolovoza uz ekipu kao što su Derrick May, Petar Dundov, Tony Humphries, Robert Hood presents Floorplan, Bonski & Herya, Pete Dux, Teo Harouda, Timo Maas
 
Svaka od tri večeri imati će svoga partnera pa će tako treću i posljednju večer u ime Klubske Scene na Movementu preuzeti baš naš Teo Harouda. Za detalje o tome tko, kada i kako skokni ovdje.

alt

 
Svakako možeš kliznuti na Entrio i uhvatit koji dnevni upad za 75 kn ili pak trodnevni za 190 kn, no nisu li besplatne stvari slađe?
 
Zaigraj nagradnjaču s nama i ulovi 2×1 upad za svaki pojedini dan festivala. Trebamo tvoj odgovor gdje i kada je započeo Movement festival i napomenu koji dan bi volio plesati u Barbarella’s klubu. Eci peci prst će nasumičnom krasnošću metode slučajnosti odabrati dobitnike ovoga petka, 31. srpnja, do 11 sati ujutro. Sretno i ostanite u pokretu!
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk