Skip to main content
  • alt

Zgrabi upade za Outlook festival!

Dani su ponešto kraći, Sunce te pozdravlja i pada za horizont nešto ranije no što si navikao i nosnice ispunjava jedan drugi miris nečeg toplog i sjetnog, ugodne melankolije kojoj se dobrovoljno predaješ.

 
Festivalska ludila, ljetne sezone i duge ljepljive noći na preko 30 celzijusa zahtijevaju dostojni ispraćaj kako bi ih spremili u škrinju 2015. Kao posljednja eksplozija, pozdrav ljetu i dobrodošlica jeseni, nakon što Dimensions ugasi svoje zvučnike, pulsku Arenu i štinjansku kamenu baštinu tvrđave Punta Christo preuzima Outlook od 2. do  6 rujna.

alt

 
Za lineup 8. rođendana skokni ovdje ili pak na službene stranice festivala ili virni na raspored boat partyja, a ovdje pak sjedi domaća ekipa.
 
No ono što tebe zanima i zašto si digitalnim puteljcima završio u ovom neprostoru je to da želiš kartu u džepu a mi ih imamo. Dijelimo vam 2×1 festivalsku ulaznicu kako bismo i onima kojima nule na računu ne dozvoljavaju bijeg od svakodnevice omogućili da zaplešu s suzaljubljenicima u glazbu. Ono što trebate učiniti je navesti barem 4 pozornice s kojih će tutnjati Outlook zvuci, a info možeš pronaći ovdje ili pak iznova u Outlookovoj www. bazi. Kada odgovoriš podijeli članak na svom FB profilu s uključenom opcijom “Javno” i voila!

alt

 
Naluknite se ovdje u sobotu,  29. kolovoza, u podne ne biste li provjerili jeste li baš vi na nekoliko dana Puljanin/nka. Sretno vam bilo! Da više figa imamo više bi ih držali!
 
 
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2