Skip to main content
  • astralis team

100% Psy Trance party

Nakon 5 mjeseci stanke, Astralis se vraća u Kino Klub, lokaciju sa najboljom akustikom u Zagrebu i predstavlja večer uz 100% Psy Trance produkciju.

Piše: 

Naslovna foto

Damir Ludvig i Go Cut


U petak 24. listopada, u velikoj dvorani prostora Kino Klub – Jadran Film, Astralis Team predstavlja večer uz 100% Psy Trance produkciju, kao što i najavljuje njihov mix koji je osvojio prvo mjesto u tri kategorije na portalu Mixcloud. Podnaslov događaja je Teamwork, a ime predstavlja glavni ključ uspjeha klupske večeri Astralis koja je na vrlo trendovskoj sceni elektroničke glazbe opstala već gotovo 17 godina, ponajviše zahvaljujući vjernoj publici koja ih prati bez obzira u kojem prostoru se nalaze.

 

The Best Of Astralis – limitirano izdanje CD kompilacije! by Goran Go Cut Vlajic on Mixcloud

 

Uz glazbu sa novih Astralis glazbenih ljestvica i liste klasika gosti će se zabavljati u društvu legendarnog Astralis Teama (Go Cut & Ludvig), a  glavni gost ovog cjelonoćnog događaja bit će Voislav Trajkovski–Kodra.

Kodra je makedonski izvođač, koji svojim nastupima tjera plesače na vratolomije na plesnom podiju. Energičan i samouvjeren, a opet jednostavan i simpatičan, Kodra je već nekoliko puta prisutan na Astralisu isključivo na zahtjev publike. Osim Kodre, party će svojim nastupom začiniti i Yvann, pobjednik DJ natjecanja u organizaciji Kulture Future – udruge umjetnika novog doba, koji je upravo predstavio svoj novi mix pod imenom Trip to Astralis (episodethree).

 

ASTRALIS TEAM 100% PSY by Astralis Team on Mixcloud

 
hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web