Skip to main content

12 sati Nove Godine na flooru kina Mosor!

Znaš kako to ide. Sretneš nekoga u ovom vremenskom balansiranju između dva blagdana i odmah se pali njihov znatiželjni Nick Praskaton instinkt i nekoliko sekundi u razgovor gledaš u cijev puške "Di si za Novu?" pitanja.

 
Ne znamo hoćeš li ispratiti sve što je bilo s kanticom čipsa i uz novogodišnje filmove, hoćeš li se sparkirati kod prijatelja na kauč i otvoriti šampanjac, lutati gradom kao pjesnik trubadur ili baciti sidro na neki dezignirani podij. No ako ti se pleše jer vjeruješ da se po jutru dan poznaje, na najznačajnije jutro godine pozivamo te u Kino Mosor. Zagreb With Me (u suradnji sa 'Đir po Zagrebu') pumpa svježu krv u Kino Mosor (Zvonimirova 63) na 12 sati zabave od deset uvečer do 10 ujutro.

 
Glavnu krišku torte večeri žvačeš dakle od 22 sata, a za tebe su tu DJ Tzek i DJ FRX koji će te provozati u mash-up stilu kroz najveće hitove r'n'b, trap i funky ritmova. Nakon njih na stage se penje trenutno plamteći domaći DJ duo – Novka. Novka, "the future of house music", kako su ih prozvali na utjecajnom "YourEDM.com" portalu, projekt je dvojice mladih zagrebačkih DJ-a i producenata – MATRODA i Tim Hayden. Njihov single "Poezia" zatekao se u setovima imena kao što su Martin Garrix, Oliver Heldens, Tchami, Chocolate Puma i mnogi drugi. Nedavno su također izbacili novi EP – Zalazak, a ono što od njih slijedi je remix za Mercer-ovu pjesmu "Encore", koja uskoro izlazi na Tiestovom labelu Musical Freedom. Dečki su u špici!

 
Kako se bližimo jutru, main event zatvoriti će Full Ferry dok će MC u prvom dijelu dočeka biti  Marko Petar Orešković, gromoglasna legenda plaže Zrće.
 
Drugi dio uplovljavanja u nove početke rezerviran je za sada već legendarni 'After Party' by Robi Sliva & friends. Robi Sliva iz dočeka u doček organizira odlične after partyje koji su s razlogom uvijek najposjećeniji u gradu. Na Afteru će još nastupiti i Grade, Deejay Iggy, Grga aka Toxic i Biella & Astrall. Afterom će odzvanjati zvuk house, tech house i techno glazbe.

 
Upadaš za 75 dlakavih kuna, a to ti daje pristup glavnom eventu i afteru kao i to da u tebe toči piće dobrodošlice i šampanjac kada se kazaljke poklope. Vi nabrijani samo na after upadate za 50 kn od četiri nadalje kada službeno plovimo u after vode. Ako si kampanjac i želiš svoju ulaznicu na sam dan eventa, jer voliš živjeti na rubu, izdvojit ćeš 110 kn pod uvjetom da upadi još budu dostupni, a za sada možeš po njih na Entrio online ili na uvriježenim prodajnim mjestima. Eto! Je li ti sada lakše? Znaš li sada odgovoriti dušebrižnicima gdje si za Novu?!
 
INFO I REZERVACIJE VIP STOLOVA:
—————————————————-
info@zagrebwithme.com
+385 98 9521 752 Martin
+385 92 2432 696 Martina
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2