Skip to main content
  • alt

Academia Club Ghetto u srpnju

Možda si uhvatio koji puta South Park i Cartmana kako pjeva "In the Ghettooooo!!!" ili pak jedno vrijeme bio totalno ufuran u gangsta' rap. No naš Ghetto je u Splitu.

 
Jedan od najrasplesanijih hrvatskih gradova dom je posebnog kluba, Academia Club Ghetto, koji je odlučio pomalo protresti kulturno-plesnu ponudu. Na njegovim opasnim floorovima na kojima preživljavaju samo najizdržljiviji, apsolutno svakoga dana srpnja nešto se događa. Baš svakoga od ovih nadnevaka iza pulta će se smjestiti netko iz disco, house i tech-house bande.
 

alt
 
Sutra, 16. srpnja, vrijeme je da pročistiš grlo, zabaciš glavu i zaurlaš na Mjesec u ultimativnom manifestu slobode jer vrijeme je za Moondance promo party koji predvodi srebrni lisac mikseta Pero FullHouse.

alt

 
Premotamo dva dana unaprijed na 18. srpnja i volila! Vrijeme je za još jedan promo party, ovoga puta za korčulanski petotjedni chill party raj Korkyralis. 21. srpnja ovdje će se zateći Frille, a 25. gostuje Francuz William Collins kojega ste već mogli uhvatit na Gardenu, u Mastersu, Sirupu, Cabararet Rhizu, La Boomu…
 
28. srpnja za mixetu staju Cuisine Dub, Daff i El Commando. Puni raspored pogledaj na flyeru i zatekne li te koji srpanjski dan u Splitu i češkaš tjeme kamo bi, kreni u Ghetto naoružan dobrom voljom i čvrsto stegnutim žnjirancima. Pis aut!
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web