Skip to main content
  • alt
  • 26.03.2015.

Andrologic i novi EP u Q Baru

Iza imena Andrologic krije se rođeni Zadranin koji je svojih 12 ljeta i zima na sceni zapečatio krajem prethodne godine velikim partijem u rodnom gradu.

 
Iako kažu da je trinaestica nesretna čini se da Andrologic misli drugačije jer hrabro maršira dalje i iznova se vraća na mjesto na kojem se slavila dvanaestica, zadarski Q Bar.

alt

 
Osjećate onaj nemir koji kreće u trbuhu, zatim se penje po stražnjoj strani leđa sve do šije i nekako rezultira time da ne možete ne cupkati nogom? Poslušajte ga i usmjerite stopala prema zadarskoj utvrdi zvuka jer Andrej preuzima na sebe čitavovečernji soundtrack tvoje subote i uz dobre stare stvari za vas vintage partijanerske duše, house, tech house i groovy majstor zavrtit će i sasvim nove, friške i hrskavo svježe stvari s nadolazećeg EP-ja na vlastitoj etiketi Andix Records.

alt

 
"Art Soul" EP na svježem proljetnom zraku javnog uha naći će se sutra, 27, ožujka, taman da se do subote stignete zaljubiti u njega preko ušiju. Nadolazeći EP sastoji se od tri trake naziva Art Soul, Forget The Sadness i Inside You. Upadaš sat vremena prije cajgera na cajgeru za 20 HR novaca i jedina stvar koja se od tebe traži te subote je čisti koncentrirani užitak dok jašeš ritmički val rasplesane zadarske noći. Uživajte dragi naši a dok vikend ne dopuže uho na EP u nastavku.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2