Skip to main content
  • alt
  • 9.06.2015.

Andrologic na prvoj Andix Records večeri

Zadarski bar, koji nosi ime jednog od posljednjih slova abecede, ove subote, 13. lipnja, plesat će na zvuke sve uspješnijeg mladog domaćeg labela jednakog baš takvog glazbenika.

 
Q Bar otvara svoja vrata svima gladnima dobrog zvuka kada se kazaljke u ponoć zagrle kao jedna i pleše se do 6 ujutro (ponesi sunčane).

alt

 
Andix Records na sceni je od 2010. godine i za dva mjeseca će proslavtii peti rođendan. Laso baca oko progressive housea, deep housea i tech housea a cilj je okupiti pod svoj kišobran što više kvalitetnih glazbenih umjetnika. Tako je 2014. u priču upao i Andrologic kao suvlasnik koji će za vas vrtjeti na pragu nadolazeće subotnje ponoći.
 
Andrologic je rođeni Zadranin Andrej Božić koji za miksetom stoji već 12 godina. Vrijeme leti kada se zabavljaš. Ovaj nedavni finalist u konačnih pet burn Residency mix offa s nesalomljivom energijom vrti dobar punokrvni kristalno čisti techno ili pak hoda tech house užetom na kojem balansira groovy beatom. Andrologica ste mogli zateći na Plaža open airu, u zadarskom Maraschinu, kako se vješa po zvučnicima Jungle, vrteći za Makarane u Deepu, zagrebačkom sirupu ili zrčkoj Noi…

alt

 
Koje sve note će se sliti iz izvora Andix Recordsa i što je to za vas pripremio Andrologic u svojoj cjelonoćnoj derviškoj seansi na podiju  morat ćete provjeriti sami a do tada malo pozitivne energije za buđenje.
{youtube}iFxBtSAeYXA{/youtube}
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk