Skip to main content
  • alt
  • 22.05.2014.

Astralis Egzorcizam u Depou

Nakon spektakularne šesnaeste godišnjice Astralisa te nošeni odličnim reakcijama publike na njihov jubilarni 16 – DJ team, Astralis team ovog vikenda opet  uveseljava svoje obožavatelje.

 
Kodra, Go Cut, Ludvig & Yvann pripremaju nova glazbena putovanja do svemira i natrag, oslobađaju pozitivnu energiju, tjeraju zle duhove i iscjeljuju visokim BPM-ima energičnim setovima! Dj Go Cut & Kodra predstavljaju novi singl “Egzorcizamus te”. Live preview je izveden na šesnaestoj godišnjici, a finalni master potpisuje član trenutno vrlo traženog psy acta – Angel Zdravkovski iz Spirit Architecta! Singl izlazi krajem svibnja na Psycro rec. koji je već objavio par izdanja domaćih autora Kodre,  Koorija i Go Cuta, te se za 2014. priprema još kvalitetnih psy trance izdanja i suradnji s domaćim i inozemnim autorima.
{youtube}n3JzP9ZsxIQ{/youtube}
 
Kodra je sve traženiji makedonski producent koji osvaja hrvatsku scenu svojim DJ nastupima, a svojim temperamentom, energičnim setovima i kvalitetnom autorskom glazbom osvaja brojne partyje u Meksiku, Tenerifama, Poljskoj, Francuskoj, Makedoniji, te dobiva poziv na Astralis kao perspektivan umjetnik i izvođač. 2012. objavljuje svoj prvi EP “Natural Experience”  za Psycro records. Glazbenu suradnju ostvaruje sbrojnim priznatim artistima svjetske progressive trance scene kao što su Juggler, Spirit Architect, Dual Core, a uskoro se očekuje i EP s Insigniom, te novi singl sa DJ Go Cutom.
{youtube}kPtfzZnUMHk{/youtube}
 
Damir Ludvig je poznati producent i DJ koji je do sad nastupio u više od 15 država širom svijeta, a neke od destinacija na kojima je predstavio svoje setove su Los Angeles, New Yvann – Svoju DJ karijeru Yvan je započeo 2007. Već nekoliko godina kasnije postao je glazbeni urednik radio emisije ‘House Warm Up’ u sklopu koje je jednom tjedno predstavljao novitete na klupskoj glazbenoj sceni. Prošle je godine započeo s organizacijom programa Moving & Grooving spontanošću i širenjem pozitivne energije utvrdio svoje mjesto na klupskoj sceni.
{youtube}KMRX_ZMScr4{/youtube}
 
Astralis Egzorcizam odvija se u subotu, 24. svibnja, u zagrebačkome Depou, cijena ulaznice u pretprodaji je 40 kuna i nabavite ju ovdje.
 
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk