Skip to main content
  • 9.07.2016.

Axwell, barikade i beat na Zrću!

Tamo iza autocesta, zavoja, naplatnih kućica i jednoga velikog ponosnog bijelog mosta stoji jedan otok.

 
Ime mu je Pag, a u jednom zakutku pod suncem je niknulo usađeno plesno središte tvoje zemlje nazvano Zrće. Dom hrvatskih top plesnih punktova za duga sretna ljeta tako je i adresa bratskog kluba zagrebačkog Aquariusa koji ti ovoga ljeta u ušnu školjku sipa zvuke Axtone Recordsa. 

 
Axtone je dijete jednog kuta trokuta bivših mafijaša. Axel Hedfors je u glazbenoj domeni preimenovan u Axwella i na Zrće stiže s novom rezidencijom na krilima novog izdanja Barricade. Ponedjeljci će tako biti manje ponedjeljkasti uz zvuke ljeta koje donose poznate njuške labela kao što su Shapov, New ID, Meg & Nerak, Dave Winnel, a label bossa samog možeš uhvatiti 15. kolovoza. Prvi party je 11.07. uz Shapova i New ID.
{youtube}xMjhfO46BnA{/youtube}
 
Ono što je započelo kao priča koja niče s švedskog tla uz dva prijatelja iz djetinjstva rezultiralo je s pet nominacija za prestižni Grammy i uspješnim plivanjem u solo vodama. Setovi kroz 67 zemalja, preko 500 nastupa u posljednjih nekoliok godina, hitovi na vrhovima ljestvica i fan baze koje plešu na svim govornim područjima, čine ga jednim iz elektroničkog vrha. Pa za sve kojima elektroničke kazaljke naginju nešto više mainstream zvuku sugeriramo pravac Aquariusa na preklopu kolovoza! Enjoy!
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk