Skip to main content
  • 16.04.2008.

Beck’sperience u Aquarius dovodi 2 Many DJs

Beck'sperience predstavlja drugi u nizu partija koji se odvijaju u zagrebačkom Aquariusu. U subotu 19. travnja u goste dolazi belgijski duo – 2 Many DJs . Popularni belgijski duo, koji se krije iza imena 2 Many DJs (odnosno Soulwax), čine braća Dewaele, David i Stephen. S remix albumom ''As Heard on Radio Soulwax Pt. 2'', […]

Piše: 

Beck'sperience predstavlja drugi u nizu partija koji se odvijaju u zagrebačkom Aquariusu. U subotu 19. travnja u goste dolazi belgijski duo – 2 Many DJs . Popularni belgijski duo, koji se krije iza imena 2 Many DJs (odnosno Soulwax), čine braća Dewaele, David i Stephen. S remix albumom ''As Heard on Radio Soulwax Pt. 2'', izdanim 2003. godine, unijeli su novitete i inovativan pristup u klupsku glazbu, te znatno utjecali na razvoj žanra poznatog pod nazivom bastard pop. Njihov je fascinantan stil spajanja potpuno suprotnih glazbenih pravaca utjecao na izvođače poput Justice, Simian Mobile Disco i Hot Chip. Kao Soulwax u listopadu prošle godine su izdali album ''Most of the Remixes…'', kompilaciju remixeva koje je skupina napravila za razne izvođače, od Klaxonsa, Robbiea Williamsa, Kylie Minogue do Daft Punka.

Warm-up – Frajman

70 Kn u pretprodaji/90 Kn na blagajni
pretprodajna mjesta: Aquarius CD Shop, Kartomlat, www.ticketpro.hr, Klub Aquarius

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2