Skip to main content
  • alt
  • 29.09.2014.

Bogata jesen u DEPO klubu

Zagrebački je DEPO klub u kratkom razdoblju postao jednim od omiljenih mjesta partijanerica i partijanera, a sudeći po najavljenim gošćama i gostima ove jeseni, to će i ostati.

 
Već ovog petka, 3. listopada, u goste stiže Niki Belucci i to u posebnome izdanju. Naime, Belucci će premijerno odsvirati tech house set te komercijalni dio glazbe Niki ostavlja pred vratima i u DEPO donosi samo glazbu za prave i iskrene zaljubljenike u elektronsku glazbu, u underground i p.l.u.r. koncept. Podršku glavnoj gošći večeri iza DJ-pulta pružit će MATYA. 
{youtube}E1TSiDA0Q3s{/youtube}
 
Noć kasnije, 4. listopada, stvari u ruke preuzima zagrebački underground kolektiv Breaking Point koji goste u dovodi  Dotsa i Zokyja, a snažnu potporu pružaju i osnivači BP programa, dobro znani Royal Assassin i Posljednji Odmetnik. Dots je jedan od osnivača LED audiovizualnog programa iz Karlovca, pod kojim je organizirao događanja i nastupao proteklih sedam godina, a ove je godine napustio LED i okrenuo se programima Beat Svega i Crni Petak kojima namjerava promovirati alternativni, depersonificirani pristup klupskoj glazbi bez ograničenja. Zoky je DJ i producent, jedan od osnivača Rave'N'Roll i Techno Clubbing programa, aktivan preko 15 godina na hrvatskoj elektronskoj sceni, čija pak izdanja možete naći na Naked Lunchu, Technodromeu i Techno Factory Rec.
{youtube}LPs0WmEEnPc{/youtube}
 
Ovogodišnji Future Sound Of Zagreb od 10. do 12. listopada slavi svoj jubilarni 15. rođendan i tim povodom očekuje vas jedan posve novi, glazbeno najatraktivniji, stilski najraznovrsniji i najveći domaći klupski festival do sada. FSOZ 2014  održava se  istovremeno u tri kluba :DEPO, SHOCK SHOW INDUSTRY I MUSEUM.  Tako u DEPO klubu u petak, 10. listopada, u sklopu  programa New Talent sviraju Frenki, Teychee, Dijana Kober & Pillsman i Leon B. Dan kasnije, 11. listopada, na večeri Legends Room u DEPO klubu vrte Cet, Mary, Kiki, Mr.DJ Dario te Damir Ludvig. Nedjelja, 12. listopad, pak donosi  službeni after party na kojem glazbu biraju Toxic i Matya te je dobro za znati kako after počinje u 6 sati i traje unedogled.
 
Naš najpoznatiji producent i DJ Petar Dundov, jedan od pionira techno glazbe u ovom dijelu Europe, koji je svoja prva djela izdao još davne 1993. pod pseduonimom Unreal da bi potom s bratom Šimunom pokrenuo prvi hrvatski techno live act Brother's Yard,  a danas iza sebe ima 50-ak singl izdanja te tri samostalna albuma, u goste stiže 18. listopada kada će svirati cijelu noć što je  nešto što se ne propušta.
{youtube}jR3M8D3sQwY{/youtube}
 
Tjedan kasnije, točnije 24. listopada, donosi nastup jedne od naših najistaknutijih producentica i DJ-ica, Marine Karamarko, odnosno Miss Soulfly kojoj je to jedan od prvih nastupa nakon povratka s Ibize gdje je drugo ljeto zaredom imala rezidenturu u Sankeysu.  Njoj se na Secession partyju pridružuje Aney F., gost iz Slovenije, te Splićanin Malesh.
{youtube}Ts7hSLkblAQ{/youtube}
 
Zagrebački se DJ Zoky krajem mjeseca, 25. listopada, vraća u DEPO klub i vrti beskompromisni techno cijele noći, a sam kraj listopada, 31. listopad, donosi slavni Body&Soul i to u Halloween Extravaganza izdanju kada za vas glazbu vrte Frx, Grade i Alen Oversound
{youtube}YsHYmKwznOk{/youtube}
 
Halloween se nastavlja i 1. studenog kada u sklopu večeri Elektron nastupa nizozemska DJ-ica i producentica Joyce Mercedes te kojoj se pridružuju domaće snage Ludvig i E Base.  Zagrebački kolektiv Hard2Core u DEPO klub 8. studenog dovodi Davida Meisera, znanog španjolskog techno producenta i DJ-a, kojem društvo za DJ pultom čine Teo Harouda, Blurix, Mad as Hatter te Royal Assassin.
{youtube}aZjQEJ6Tag0{/youtube}
 
Iz Portugala u DEPO klub 22. studenog stiže Du'Art, DJ koji je svoju karijeru započeo 2005.  i u vrlo kratkom vremenu postao jedan od najtraženijih DJ-eva svoje domovine zahvaljujući neprikosnovenom tehnikom na 3 gramofona i jedinstvenim talentom. Nakon nedavnog odličnog gostovanja, 27. prosinca se u DEPO klub vraća prva dama  češke scene, La Di Da.
{youtube}IDPlJ_wQj3c{/youtube}
 
Terry Francis, ambasador britanske techno i house glazbe, DJ i producent, dugogodišnji rezident poznatog londonskog kluba Fabric u DEPO klubu svira 28. studenog dok 12. prosinac donosi premijerni nastup  jedne od trenutno najtraženijih techno producentica i DJ-ica, Rebeke. Sve ostale informacije potražite na stranici kluba.
{youtube}I134yRtZwbQ{/youtube}
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2