Skip to main content
  • 8.04.2016.

Bogovi elektronike su pali u Taboo!

Taboo ne bi bio Taboo da ne ruši uvriježeno strukturirano stanje stvari. Ovoga puta za pomoć čupanju života iz razjapljenih ralja svakodnevice utječe se elektroničkim božanstvima.

 
Bez obzira pred čijim pultom padaš na koljena i kome sklapaš ruke u litanijama beskonačnih strujom natopljenih noći, Taboo ti nudi mjesec velikana. Potegnuli smo na Olimp elektronike i s mekih oblaka u podzemno troslojno underground grotlo ravno među srca koja pumpaju u mraku dovukli Mladena, Leu i Marka.

 
Subota 16. travnja tako nastupa s jednom tjeralicom za tipom koji se izgubio po globalnim glazbenim punktovima samo da bi ga noge napokon povele natrag u centar urbane metropole. Skokneš li preko granice u BIH i sasvim si uštiman na techno beat u studijama lokalne scene nećeš moći zaobiči Mladenovo pionirsko sidro. Zatresao je zidove svih velikih europskih klubova i pustio korijenje i na floorovima SAD-a i Južne Amerike. Tomiću u fokusu i dalje stoji produkcija koju si mogao loviti na golemim labelima kao što su Sci+Tec, Definitive Recordings, Terminal M, Suara, 1605, Octopus, 100% Pure i Alchemy, a njegov remix talent posudili su i momci kao Mauro Picotto, Sebastian Leger, Cristian Varela, Stefano Noferini i Chus & Ceballos. Znaš da si na tragu nečeg dobrog kada Nicole Moudaber ugrabi tvoj colab s Sianom "Front Pocket" i remixom ga propelira na broj 1 Beatport Techno Charta.

 
 
22. travnja, nova subota sprema sunce na spavanje i budi noćne bjesove uz jednu damu koja se pridružuje techno čoporu. Mary, Shi Pe, Denis T. i Tar Mi prepuštaju pult matrijahalnoj sili Lee Dobričić. Elektrificirajuća mješavina deep house, tech house, minimal i techno glazbe neosporno preciznom tehnikom za pultom postaje jedan entitet, opipljiv i živ. S beogradskih ulica u sam vrh europske elektronike, do rezidencije u ibiškom Privilegeu, redovnim pojavljivanja na legendom natopljenim Elrow partyjima i dijeljenja iste utičnice s ekipom koja lovoriči na vrhu elektronike poput Laurenta Garniera, Luciana, Richiejaa Hawtina, Umeka, Dubfirea, da spomenemo samo najveće, Lea čvrsto gazi svojim putem naprijed ne puštajući pipke i gumbiće koji prenose njenu viziju glazbe iz ruku.

 
 
Na korak do prvomajskih roštilja i čestitanja mamurluka svima koji slave, 30. travnja, ponad pulta brk frče balkanac koji je pokorio globalnu scenu u S & M techno igri. Veliki promotor i techno vilenjak u putovnici fura žigove svakojakih zakutaka o Brazila do njujorških pločnika, s primalnim silama elektroničkog kao što su Carl Cox, Richie Hawtin, Marco Carola, Kevin Saunderson, Green Velvet, Adam Beyer, Billy Nasty, Umek… No kako ptice baš nisu poznate po tome da drže kljunove zatvorenima jedna od njih je do Marka dofurala vijest o zagrebačkom elektroničkom grotlu pa u maniri svih najboljih odluka; čitaj kao "Zašto ne?!"; Nastić pakira aparaturu i razmontirava zvučni labos na najdubljoj razini Tabooa, taman Sotoni ponad glave.

 
 
Udariš koji share na event i upadaš i na after koji slavi dan nerada sve do podne za 30 kn.
 
Ostavi si mjesta u kalendarima za ovaj cjelomjesečni teomahijski maraton, pristupi im ko Pokemonima i skupi sve. Ono što dobivaš nazad je upala mišića i iskupljenje. Mi oprost ne prodajemo, mi sve tvoje mračne trajne protresemo van! Sve izgubljeno biti će iznova nađeno u mraku floora! Dobro nam došli u Taboo! Amen

TABOO CLUB ZAGREB

Grgura Ninskog 2 / CRO
FACEBOOK:TABOO CLUB
 
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop