Skip to main content
  • 30.11.2015.

Boiler Room je inspiracija za Kotlovnicu u KSET-u

Kotlovnica je inicijativa DJ-a iz Disco sekcije KSET-a koja želi ljudima dodatno približiti zvukove ponajbolje house i techno glazbe.

Piše: 

Naslovna foto

Zero Session


Predivno audio-vizualno putovanje koje se preporuča svakome tko voli elektroničku glazbu započinje 5.12. u 21 sat naravno, u KSET-u. Glavni utjecaj ovakvom eventu je svjetski poznati projekt Boiler Room. DJ pult među ljudima, cijelovečernje snimanje svih izvođaća, publike i cjelokupne atmosfere te predivne vizuale po zidovima KSET-a i oku ugodan light.

Za glazbeni dio će se pobrinuti tri DJ-a Disco sekcije: Ante Mucić M (Bipiem), Kichoo i Mradar. Pridružit će im se Jan Kinčl Zero, jedno jako ime hrvatske elektroničke glazbe, koji iza sebe ima nebrojeno evenata i projekata, a svojim pomno izabranim trakama upotpunit će večer.

Vrata se otvaraju u 21 sat. Ulaz se naplaćuje 10 kn prije i 20 kn nakon ponoći. Sa sobom je potrebno imatu KSET-ovu zelenu iskaznicu koju možete nabaviti u KSET-u preko dana (0 kn) ili na ulazu (5 kn). Dođite, pogledajte, osluhnite i zabavite se!

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop