Skip to main content
  • 27.01.2016.

Britanski kum house i techno glazbe vraća se u Zagreb!

Tabui su oni koji te tjeraju da staviš prst na usne, šapućeš u mraku i pišeš Lastanu da vidiš zna li on odgovor.

 
No naš Taboo ne operira pod radarom, sakriven pod krinkom društveno neprihvatljivog. Njegova misija sasvim je drugačija i da ne spominjemo k tome i nova i hrskavo svježa.
 
U novu godinu Taboo je ušao s novim managementom, novim idejama i entuzijazmom okrećući kormilo u potpunosti spram elektroničkog. S partyjima svakoga petka i subote, do apsurdnih točaka užitka možete čekati zore i na afterima. Nakon što smo se dostojno naklonili Staroj i dočekali Novu u sposobnim rukama naše vlastite Miss Sunshine ovoga petka, 29. siječnja, Taboo dovodi hodajuću legendu, Eddie Richardsa.

 
Stari lisac debelo gazi u treće desetljeće iza pulta započevši sredinom 80-ih. Ima onih koji povijest pokreta vole, a ima i onih koji je iz prvih redova pišu. Najveći hit, single "Acidman", završio je 1988. godine na UK TOP 40 i propelirao ga među globalno poznate. Uz to što je jedan od prvih koji je u Kraljičinoj Zemlji zasurfao val elektronike upravo njemu se pripisuje i stvaranje tech-house žanra. Počelo je s ilegalnim underground partyjima u Londonu i zatim pustilo pipke na najveće Londonske i svjetske klubove, stvarajući putem kulturu onoga što nazivaš clubbing.
 
Kako Eddie ne bi bio usamljen za pultom podršku pruža i Taboov rezident Full Fery.
 
Kada odeš kući, iscrpljen i sretan, baci se potrbuške uhvati koji ciklus REM-a i vrati se u subotu jer supported by Full Ferry za pult staje Jan Kinčl Zero (Cycle | Zero Show | Radio808). Techno i house DJ, producent, live act izvođač, radijski voditelj i bivši rezident OTV-a baca se na studij zvučnog inženjerstva koji je urodio labelom Bondage. Kroz pet godina djelovanja izdao je 15 EP-ja uglavnom domaće krvi. Već zapleten u radijski val u vrijeme gašenja labela, stvara Cycle večer u zagrebačkom undergroundu Mastersa, upliće se u suradnje s Red Bull Music Academy, da bi ga 2015. uglavom nalazila zatvorenoga u studio kako radi na novim materijalima predstavljenima na Sonusu i Moondanceu.

 
Tako da dođi, pleši, uživaj, živi, voli i budi! Zato si stvoren.
 
TABOO CLUB ZAGREB
Grgura Ninskog 2 / CRO
FACEBOOK:TABOO CLUB
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk