Skip to main content
  • chewthefat
  • 12.11.2012.

Chew the Fat! slavi opako

Življi nego ikad i prepun pozitivne energije, program Chew the Fat! Croatia puni treću godinu postojanja i za tu priliku priprema opaku rođendansku proslavu.

Naslovna foto

chewthefat

3 godine Chew the Fat! Croatia programa u klubovima Zagreba proslavit će se u subotu, 16.11., u Tvornici. Na rođendan u goste dolaze najopakiji igrači – Filip Motovunski, 207 i MC Big Oz, a vi dođite u čestitare.

{soundcloud}https://soundcloud.com/207-production/sets/207-no-name-free-ep/{/soundcloud}

Filip Motovunski i 207 jedni su od najvažnijih predstavnika domaćeg drum'n'bassa i dubstepa. Prvi je već prekaljeni lisac s hrpom izdanja koji mete plesne podije širom regije, a drugi opaki friški dubstep ubojica koji svakog dana oduševljava novim produkcijskim dostignućima, poznat i kao najviši DJ u Hrvatskoj, a možda i na svijetu. Da bi gostujući lineup bio možda i najviši ikad, pridružio im se i odlični zagrebački MC Big Oz koji također iz godine u godinu napreduje i spada u sam vrh domaćih MC-a vezanih uz reggae, dancehall i bass glazbu.

{soundcloud}https://soundcloud.com/filipmotovunski/filip-motovunski-rahmanee-feat{/soundcloud}

Domaći dvojac Yesha i DMT-a ne treba posebno predstavljati jer su svaki put šlag na torti na Chew the Fat! Croatia tulumima, uz omiljenog domaćina MC Tone Tuora i vizualnog maga VJ _polygona koji svaki put iznenadi nekom novom video egzibicijom.

Sve ovo je garancija još jednog u nizu nezaboravnih CTF!Cro tuluma, pa svakako opet budite dio njihove priče i proslavite uz odličnu ekipu rođendan bez milosti.
{youtube}ncUa2_cxu_s{/youtube}

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk