Skip to main content
  • 7.11.2016.

Cristian Varela trese Zagreb u ritmu Taboo-a!

Jedan od najboljih svjetskih DJ-a, u petak dolazi u zagrebački TABOO CLUB proslaviti 25. godišnjicu mega uspješne internacionalne karijere.

 
 

 
U najužem centru 'the Grada', u jednom od najljepših dijelova gradske jezgre, unutar Lenucijeve potkove i ispred čuvenog Esplanade hotela, svoje mjesto pronašao je klub čiji beat odzvanja daleko van granica Lijepe Naše – TABOO CLUB!
 
U početku se činio kao nadobudan projekt, no TABOO CLUB prerastao je sva očekivanja i postao jedan od najatraktivnijih regionalnih klubova. Njegova misija, stvoriti mjesto na kojem će se gost osjećati kao doma, u ugodnoj i prijateljskoj atmosferi uz najistaknutija imena svjetske klupske scene, zvučala je kao bajka, no bajke su tu da nas inspiriraju, pouče i samo ponekad postanu stvarne.
 
Ovo impresivno mega zdanje na 3 kata, utvrda dobrog zvuka uređena i opremljena po najnovijim svjetskim standardima, strahovitom se brzinom upisala na sami vrh zagrebačke i regionalne clubbing scene.
 
U vrlo kratkom roku TABOO je bez kompromisa okupio samo vrhunska imena regionalne elektronske scene, a sve to začinio i impresivnim gostovanjima internacionalnih DJ bogova i nezaustavljivo rastao iz mjeseca u mjesec. Sve to prepoznali su oni čije je mišljenje, kako priliči hramu glazbe, jedino bitno – gosti, koji su to nagradili mnogobrojnim pohvalama i dolaskom, svaki vikend u sve većem broju. 

 
TABOO je postao jedan od najposjećenijih klubova u Zagrebu, a dance floor ovog mega zdanja postaje premalen jer broj ljubitelja kvalitetnog muzičkog programa neprestano raste. 
 
Unatoč tome što je cilj već odavno ispunjen, glavne njuške TABOO-a nisu digle sve 4 u zrak nego su sve to iskoristili za neprestano unapređenje kluba, programa, produkcije i neumorno osluškuju glas gostiju kako bi pronašli novi način da osmijeh na njihovom licu bude još i veći. Da je tome tako potvrđuju i najave nevjerojatnih gostovanja najutjecajnijih DJ-a internacionalne clubbing scene od čega ti se jedno takvo smiješi već ovog petka.
 
Cristian Varela, DJ, producent, kompozitor, poduzetnik i omiljena njuška clubbera diljem svijeta u TABOO CLUB-u obilježava 25 godina na sceni.
 
Ovaj jahač fantastičnog elektroničkog beata, miljenik publike i struke, i techno zvijer s više od 150 golemih labela iza sebe (kao što su Sony, White & Black, Toolroom, Bedrock itd..) te ponosan vlasnik i ambasador golemog Pornographic Records-a, čuo je za ekipu TABOO CLUB-a te svakako nije propustio priliku posjetiti ovu nadaleko poznatu tvornicu dobrog beata. Višestruko nagrađivan kao najbolji techno DJ, uvrstio je TABOO CLUB kao lokaciju obilježavanja 25 godina zavidne DJ karijere.
 
Ovo je event koji ne smiješ propustiti!
 
Save the date! Be there!
PETAK 11.11.2016 | start 00h | +after party #NECUKUCI
 
LINE UP:
 
• Christian Varela
• ADOO
• Poco Loco
• Matya
• Fuchkar
 
#NECUKUCI – najpoznatiji after party brand u regiji!
 
Kako se najbolje priče rađaju spontano i neusiljeno, tako je prirodno i organski rođen i novi brand TABOO-a. Bog svih ikada napravljenih aftera i njihova nova etiketa #NECUKUCI.
 
Uz taj munjeviti rast, veliki priljev gostiju, krcat dancefloor svakog petka i subote od ponoći do kraja klupskog programa i dobar glas kluba koji nadilazi i granice Lijepe naše, doveo je do novog 'problema'. Ljudima nije bilo dosta. Floor je bio krcat do jutra i ljudima je bilo sjajno. Nisu htjeli da prestane beat, htjeli su još i jednostavno nisu htjeli ići kući! 

 
Ekipa TABOO-a i za to je pronašla rješenje pa tako prije godinu dana pokreću i programe after partija kako bi zadovoljili svoje goste. Svakog vikenda nakon redovnog klupskog programa, ujutro umjesto paljenja svjetla – TABOO gasi višak lighta, pali lasere, pojačava beat i s afterom nastavljaju do podneva.
 
Sada, nakon više od godinu dana strpljivog rada na razvijanju programa, osim po ekstra kvalitetnom klupskom programu, TABOO je i neuništivo najpoznatiji after party place u Hrvatskoj, a sve to rezultiralo je i novim brandom party-a #NECUKUCI! TABOO CLUB i #NECUKUCI postali su sinononim za dobru večer i zasluženo su zauzeli mjesto na samom vrhu clubbing scene.
 
Na ulazu se stvara još veća gužva jer dolaze i ostali, ekipa koja je imala neodgodivih obaveza pa 'kasne' u svoj omiljeni klub i oni koji su do tada napravila đir po drugim klubovima i shvatili da prije odlaska kućama neminovno moraju plesati još. Svi se vračaju u TABOO i prepuštaju se beat-u najpoznatijeg regionalnog after party branda. Jedno je sigurno, TABOO i dalje raste nezaustavljivom brzinom a mi podižemo palčeve u zrak, navlačimo plesne papučice i vidimo se, gdje drugdje nego na dance flooru!
 
Kako bi bio u toku sa svim novostima TABOO-a obavezno okini lajk i follow na njihovoj službenoj facebook stranici – TABOO CLUB.

 

TABOO CLUB ZAGREB

Grgura Ninskog 2 / CRO
FACEBOOK:TABOO CLUB
 
Official facebook page: TABOO CLUB
VIP & PRESS: +385 (0)91 9020 718
 
 
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk