Skip to main content
  • alt
  • 22.05.2014.

Cycle predstavlja Vakum

Novo izdanje Cyclea  ovog vikenda predstavlja Vakum, novu domaću etiketu, iza koje stoje prijatelji iz Pule – Borut Cvajner, Allen Spion/Disrupted Project i Evan. 

 
Taman oko 24. svibnja, kada se i održava party u zagrebačkome Mastersu., izlazi prvo izdanje njihove etikete, pa se na ovom izdanju Cycle večeri predstavlja ploča Vakum 001. Borut Cvajner je Puljanin koji voli kupovati ploče. Uz to je unikatan DJ koji kombinira mnoge žanrove, a vještine je izgradio na partyjima po rodnom gradu, sjeveru Italije i Berlinu. Suučesnici u biranju dobrih vinila i pomnih zvukova su i kolege s etikete Vakum, Allen Spion/Disrupted Project i Evan. 
{youtube}N1Pq1jV1dJE{/youtube}
 
Uz zagrebačkog Marija Novaka  te neizostavne rezidente Jana Kinčla Zera i Ratka Filipovića Examinea, recept za dobar vikend provod je  jednostavan. Već u 17 sati sprema se druženje i mini testiranje ploča u zagrebačkom Pitch Vinyl  Shopu, u vlasništvu Marija Novaka, na adresi Prilaz Đure Deželića 40, a svirka se seli u Masters od 23 sata.  Zagrebački dečko Mario Novak vrti house i techno i podjednako dobro žonglira s oba žanra. Rezidenti Cycle programa Examine i Jan Kinčl Zero obavit će vas u malu plesnu tajnu. Examine vadi iz naftalina stare plesne klasike i prezentira ih na svoj način, a njegovi setovi pršte od deep, techno,  house i dub ritmova. Jan Kinčl Zero je majstor techno i house glazbenih valova, a iskopa stvari koje niste ni znali da ih volite.
{youtube}MxkOK4yDPk8{/youtube}
 
Party je u subotu, 24. svibnja, ulaz je 20 kuna do ponoći te 30 kuna nakon. 
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2