Skip to main content
  • alt

Dama slovenskog techna na proslavi Technotice

Kako je neobično pisati ovu najavu na prvi dan jeseni. Čini se kao jučer, a ipak, tri godine je prošlo od kada je Technotica preuzela podije. Vrijeme leti kada se zabavljaš.

 
Floorovi diljem Lijepe Naše i preko granica ugostili su njena dva oca i kolege u ritmu. Po malim klubovima, na velikim festivalima, s manje ili više razvikanom postavom, fanovi su uvijek bili tu. Tako su Technotičani zaključili da je vrijeme da se uspjesi proslave i za treću obljetnicu vas pozivaju u divlje techno raslinje splitske Jungle.

alt

 
Na rođendan stiže i dama skokom preko granice, slovenska techno kraljica Tea Vučković. Paket pozitivne energije, istančan glazbeni ukus i spontani talent razumijevanja plesača već su upisali impresivne stvari u CV. Iako je na sceni tek od 2011. već je zasvirala uz gospodu kao što su Sven Vath, Dubfire, The Advent & Industrialyzer, Sam Paganini, DJ Rush, Umek…
 
Kako pod svjetlima pozornice tako je aktivna i iza njih promovirajući slovenski techno gdje god stigne i neumorno gurajući naprijed najbolje evente koje njena zemlja ima za ponuditi.
 
Uz Teu ovdje su slavljenici Jolly Joke i Galinac Galinac, miljenik publike Okac, a zvučnike na optimalnu tropsku temperaturu Jungle u osvit jeseni fura Marijan Babicz.

alt

 
Počinjemo u 23 sata, za kraj se ne zna, to dođeš i pitaš Galinca. Prije ponoći upadaš za 30 a nakon za 40 dlakavih kuna.
brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop