Skip to main content

David Guetta u Zagrebu 17. prosinca

Francuski DJ superstar, producent i remixer, David Guetta koji i u našoj zemlji uživa status najpopularnijeg glazbenika moderne plesne glazbe, stiže ponovno u Zagreb, točnije 17. prosinca u klub The Best.

Piše: 

 

Bit će to Winter Special projekta “house music.your music” a uz glavnog gosta za DJ pult će i D and G. Do tada Guetta planira odraditi veliku turneju po južnoj i sjevernoj Americi pa i netom objavljeni album ONE LOVE je producentski odličan uradak baš za Amere.

{seyretpic id=382 align=center}
Uz puno vokalnih suradnji s pjevačicama i pjevačima rnb/hip-hop scene, David Guetta uz svoje electro produkcije dobro je ukomponirao i ponešto rnb zvuka. Za svoj novi album upravo je krenuo u studio a za isti želi ostvariti suradnji s basistom Peter Hook-om iz New Ordera budući da je njegov veliki fan.

{seyretpic id=384 align=center}
Posljednji album “ONE LOVE” kotira jako dobro na chart ljestvicama u cijelom svijetu a priliku da sve produkcije s istoga čujete imat ćete upravo u Zagrebu. Iako su posljednjih dana na internet portalima osvanule špekulacije o tome kako Guetta nastupa 18.12. u ZG areni, to nije točno. Njegov nastup je potvrđen 17.12. u The Bestu.

{seyretpic id=340 align=center}

{snippet 1}

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop