Skip to main content

Deborah de Luca premijerno u Zagrebu!

Kreneš li ulicom grada Vukovara i fino s noge na nogu završiš pred brojem 68 naći ćeš se pred slovima koja voliš razigrano srolati s jezika, Boogaloo.

 
U novom ruhu i pod novom nomenklaturom zadržava isti duh kvalitete i zajedništva koji je imao i kada su ga generacije prije zvale OTV dom. Pa tako ovo zdanje koje se upisuje među najstarije i najprominentnije domaće klubove jaše dalje u svježe pobjede za novo doba s Future Scope ekipom koja redovno prosipa radost podijem. 
 
Nakon što proplešemo još nekoliko F. Scope večeri, 19. ožujka donosi jedan sasvim specifičan pogled u budućnost. Digneš periskop i što vidiš na horizontu? Vidiš dvofloorni spektakl s četiri dame i četiri momka za pultom, s time da će gospodične matrijahalno preuzeti glavni floor, a gospoda se smještaju na mali. One nisu princeze, mi majke, ni kraljice već žene koje nose techno na sebi poput druge kože, tako blisko i intimno.

 
No specifičnost ovog ožujskog F. Scopea je i jedna premijera, jer za pultom dočekujemo Talijanku Deborah de Luca. Rođena u Scampii, u problematičnom predgrađu Napulja 1980., započela je konobareći po klubovima. Noćni život sve ju je više usisavao i u jednom trenu duge noći su prevagnule spram danjeg svjetla i Deborah se približava sceni radeći nekoliko godina kao plesačica. Srednjoškolsko obrazovanje provela je na sjeveru Italije s ciljem da nastavi školovanje kao modna dizajerica, ali još jednom zvuci s podija su vukli svojim sponama i vraća se u rodni grad. Ovoga puta upoznaje Giuseppea Cannama, napuljskog DJ-a i producenta (Desolat – Sci + Tech – 8bit – Carillon) koji je vodi na ubrzanu krivulju učenja o novim žanrovima i tehnologiji i izdanja uskoro ispadaju sa Sola_Mente Records.

 
Trake su ubrzo pokupili Magda, DJ Ralph, Someone Else i Layo & Buswaka, Deborah razvija zvuk dalje da bi naposljetku s lokalnog talijanskog tla krenula svirati po svjetskim klubovima. I tako je stigao red i na zagrebačku metropolu.
 
Uz Deborah ovdje su još i češka DJ Ladida (Article Records), Lea Dobričić ( El Row) preko susjedne nam srpske granice i riječke ruke Miss Soulfly (ThanQ, Innocent Music, Baile Music). Jaki muškarci koji iz sjene pružaju podršku matrijahalnonm krdu na malom flooru su DJ Jock (Intec, Pornographic Records,Phobiq,1605 Music Therapy), Shi Pe (Future Scope), Sthekerson (Teknotik) i Senno (Groove Traxx, Native Soul, Caboos rec. ).
{youtube}w0IoDnFvOR4{/youtube}
 
Pozivamo te stoga na podij kluba koji je odogojio generacije i nema nikakvu namjeru zatomiti svoj obrazovni potencijal. Neka mjesta ne zažive nikada, neka nikada ne mogu umrijeti. Zašto? Ne znamo, ali mutno smo svjesni da je posrijedi energija i ljubav.

Nagradna igra!
Četiri čitatelja osvojit će po 1 ulaznicu.
U komentaru ispod FB posta zalijepite barem jedan set s kojim vas je impresionirala Deborah. Dobitnike objavljujemo 18.03. do 14h slučajnim odabirom.

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2