Skip to main content
  • 11.02.2016.

Deborah De Luca trese Dalmaciju

S lokalnih talijanskih podija Deborah De Luca polako, ali sigurno osvaja svjetske klubove.

Piše: 


Tako je za pultom primoštenske Aurore dočekujemo u petak, 26. veljače pod okriljem F.Scope organizacije. Rođena u Scampii, u problematičnom predgrađu Napulja 1980., započela je konobareći po klubovima. Noćni život sve ju je više usisavao i u jednom trenu duge noći su prevagnule spram danjeg svjetla i Deborah se približava sceni radeći nekoliko godina kao plesačica.
{youtube}Sa_ptI5sgnc{/youtube}

Srednjoškolsko obrazovanje provela je na sjeveru Italije s ciljem da nastavi školovanje kao modna dizajerica, ali još jednom zvuci s podija su vukli svojim sponama i vraća se u rodni grad. Ovoga puta upoznaje Giuseppea Cannama, napuljskog DJ-a i producenta (Desolat – Sci + Tech – 8bit – Carillon) koji je vodi na ubrzanu krivulju učenja o novim žanrovima i tehnologiji i izdanja uskoro ispadaju sa Sola_Mente Records.
{youtube}JxR29Baao_o{/youtube}

Trake su ubrzo pokupili Magda, DJ Ralph, Someone Else i Layo & Buswaka, Deborah razvija zvuk dalje da bi naposljetku s lokalnog talijanskog tla krenula svirati po svjetskim klubovima. I tako je stigao red i na primoštensku Auroru.
{youtube}a6Pd7ZiS8xU{/youtube}

Uz Lucu sviraju i Edy C., Shi Pe te Nino Galovac. Ulaznice su 70 kn u pretprodaji, a možete ih kupiti ovdje.

Osvojite 2×1 ulaznicu. U komentaru ispod članka napišite odakle dolazi Deborah De Luca. Dobitnike objavljujemo u petak do 14h.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk