Skip to main content

Deep u Makarskoj, meka elektronske glazbe

Ako Vas put navede u Makarsku nemojte ni pod koju cijenu otići iz grada a da niste bili u pećini gdje je smješten klub Deep.

Piše: 

 

Šestu sezonu zaredom Deep je pripremio nova i uzbudljiva imena s elektronske scene a neki od njih su i prvi put u lijepoj našoj. Klub otvara vrata sredinom lipnja. Prvi strani gost je 16.07. Belocca iz Mađarske. Tjedan dana poslije mađarskog top dj-a u goste dolazi nizozemski duo 16-bit Lolitas, ikone progresivnog house zvuka. Album Warung Brazil je vrlo rado slušano a i njihovo najprodavanje mixano izdanje.

Kris Menace, autor svima znanog Discopolisa na rasporedu je u utorak 27.07. Nijemac Rober Dietz dolazi 30.07. ravno sa Ibize gdje je uz Luciana i Reboota rezident najklubova sa otoka. Riječ je o umjetniku iz Cadenze, jedne od najtraženijih agencija tj. labela danas.

6. godišnjicu kluba obilježit će nastup koji potpisuju britanski dvojac Layo & Bushwacka, tvorci klupskog hita “Love Story”. U petak 06.08 dolazi karizmatični Iranac sa španjolskim prebivalistem, Nima Gorji. Takodjer rezident na Ibizi, prepoznatljiv po svojim vrućim tech, tribal i jazzy setovima te i jedan od glavnih aktera zoo project-a.

Rezident Sven Väth-ovog kluba Cocoon kao i Fedde Le Grandovih Flamingo Nights-a a takodjer i uspjesan producent Patric La Funk očekuje se 10.08. Ante Perry istinsko lice njemačke underground scene sa izdanjima na moonbootique-u i systematic-u čeka vas 13.08. na finalnom ovogodisnjem eventu. Klub nastavlja sa radom do 10 mjeseca. Rezidenti kluba su Toni Juranovic aka. Koko i Frx.

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop